چگونه چربی ناحیه شکم را کاهش دهیم؟

چربی بیش از حد شکم می‌تواند منجر به بروز بیماری‌های قلبی، دیابت نوع ۲، و فشار خون بالا شود.

به گزارش ایمنا، کاهش چربی شکم برای سلامت طولانی مدت مفید است و خطر ابتلا به بیماری‌های جدی را کاهش می دهد.در ادامه شما را با راه‌های موثر و ارزان قیمت خانگی برای از بین رفتن چربی شکم آشنا می‌کنیم:

مصرف پروتئین را افزایش دهید: کاهش مصرف کربوهیدرات‌ها و افزایش پروتئین، یکی از سریع‌ترین راه‌ها برای از دست دادن چربی شکمی است. پروتئین به تعادل قند خون و سطوح پایین انسولین کمک می‌کند. اگر مصرف کربوهیدرات را نمی‌توانید نادیده بگیرید، نوع ساده آن مانند نان سفید یا ماکارونی را کنار بگذارید و به جای آن کربوهیدرات‌های پیچیده مانند میوه‌های فصلی، سبزیجات ریشه‌ای و کاهو را به رژیمتان اضافه کنید.

روغن نارگیل را به رژیم خود اضافه کنید: این نوع روغن از تری گلیسیرید با زنجیره متوسط تشکیل شده است؛ روغن نارگیل به راحتی قابل هضم است و متابولیسم بدن را بالا می‌برد.

استرس خود را کاهش دهید: استرس مزمن یکی از عوامل افزایش چربی شکمی است. سطوح بالای کورتیزول که در نتیجه استرس در بدن ترشح می‌شود، افزایش اشتها را به همراه دارد و میل به افزایش سوخت و ساز بدن را کاهش می‌دهد. برای کاهش استرس، مدیتیشن کنید و تکنیک‌های تنفس عمیق را بیاموزید. این گام‌های ساده به شما کمک می‌کند تا یک اینچ از چربی شکم خود را تنها در هفت دقیقه از دست بدهید.

هر روز چای سبز بخورید: این نوع چای سرعت متابولیسم را بالا می‌برد وبه کبد در سوختن چربی‌ها کمک می‌کند. مطالعات نشان داده‌ است که چهار تا پنج فنجان از این نوع چای منجر به از بین رفتن چاقی شکمی می‌شود.

بیشتر بخوابید: راه شگفت انگیز دیگر برای از دست دادن چربی شکمی، داشتن خواب کافی است. تحقیقات نشان می‌دهد دریافت ۶ تا هشت ساعت خواب در شب، منجر به حفظ سطح انسولین شده و هورمون‌های استرس را کاهش می‌دهد. به علاوه، خواب کافی انرژی لازم را برای سوخت کالری در طول روز به شما می‌دهد.

به غذایتان ادویه اضافه کنید: ادویه‌هایی مانند زردچوبه به دلیل وجود کورکومین، منجر به کاهش التهاب در بدن می‌شود. همچنین مطالعات نشان داده است که کورکومین سرعت متابولیسم بدن را بالا می‌برد.

به اندازه کافی آب بخورید: مصرف هشت لیوان آب در شبانه روز نه تنها هضم غذا را افزایش می‌دهد، بلکه منجر به کاهش نفخ شده و افزایش متابولیسم می‌شود.

کد خبر 416037

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.