زیتون بخورید تا کم خونی نگیرید

زیتون به دلیل دارا بودن مواد معدنی مانند آهن، مس و فسفر برای درمان کم خونی و الزایمر بسیار مفید است.

یک کارشناس طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، نکاتی را در خصوص خواص درمانی میوه "زیتون" متذکر شد و گفت: زیتون میوه ای معنوی است که در قرآن هم به آن اشاره شده است و حتی قرار گرفتن در کنار درخت زیتون هم آرامش و انرژی بخش است.
دکتر رسول حیدری با اشاره به فراگیری کم خونی در بین ایرانیان اظهار کرد: مصرف روزانه زیتون به افراد کم خون به دلیل داشتن آهن و مس توصیه می شود و برای بهتر عمل کردن آن در بدن بهتر است نزدیک ظهر مصرف شود.
این کارشناس طب سنتی دیگر خواص زیتون را بدین صورت برشمرد:
-زیتون تعلیل کننده وزن و مصرف آن همراه غذا و یا حتی قبل از غذا باعث می شود پرخوری نکنیم.
-زیتون به دلیل داشتن فسفر عقل و خرد انسان را افزایش می دهد.
-دارای گوگرد، منیزیم و کلسیم است که از پوکی و نرمی استخوان جلوگیری می کند.
- اشتها آور است و برای افرادی که بد غذا هستند، بسیار مفید است.
- تقویت کننده معده، پاک کننده دستگاه گوارش و ملین است.
- تقویت قوای جسمی و ذهنی است و مانع آلزایمر می شود.
- یک آنتی اکسیدان بسیار قوی برای جلوگیری از سرطان است.
- زیتون میوه ای بلغم زدا و بهترین سالاد و کمک غذاست.
- اصطلاح زیتون پرورده که تشکیل شده از رب انار، گردو و گل پر، بهتر است در منزل درست شود و به عنوان یک ماده معدنی مغذی و مقوی در برنامه غذایی وجود داشته باشید.
- برای تقویت پوست، مو و ناخن موثر است.
- برای تقویت قلب و بازگشایی عروق قلب بسیار مناسب است و از سکته قلبی جلوگیری می کند.
- توصیه می شود، برای راحت تر هضم شدن آن خوب جویده شود.
حیدری از دیگر فراورده های زیتون را روغن آن عنوان کرد و گفت: می توان از ویژگی منحصر به فرد روغن زیتون را ملین  و سرشار از ویتامین "ای" را نام برد.
-وی ادامه داد: بهتر است روغن زیتون بدون تصفیه را استفاده کنید. و روغن زیتون مناسب حرارت دیدن نیست بلکه باید به برنج، سوپ و سالاد اضافه شود.
حیدری همچنین اضافه کرد: در دفع سنگ های کلیوی و صفراوی موثر است.
این کارشناس طب سنتی میزان مصرف زیتون را بین 20 تا 60 گرم در روز اعلام کرد و همچنین افزود: روغن زیتون جهت درمان دردهای عضلانی و سیاتیک برای ماساژ دادن عضلات مورد استفاده قرار می گیرد.
وی در خصوص روغن زیتون اضافه کرد: این روغن به همراه کمی آب لیمو، نمک و رب انار یک سس عالی برای سالاد است.
11180/130
کد خبر 253325

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.