به گزارش ایمنا، مجید نادی با اشاره به برگزاری اولین همایش "روسای انجمن اولیا و مربیان ناحیه ۳ " در سال تحصیلی ۹۳ ابراز کرد: هدف از برگزاری این همایش، تقویت هماهنگی، همسویی تربیتی و آموزشی خانه و مدرسه و همچنین تشریح وظایف انجمن اولیا و مربیان مدارس و انتخابات نمایندگان اولیا و مربیان است.
وی گفت: همکاری و مشارکت در شورای معلمان، آموزش خانواده، تلاش برای جلب مشارکت های اولیای دانش آموزان، مشخص کردن کارگروه های آموزشی – پرورشی و عمرانی، شناسایی پتانسیل - مهارت و تخصص اولیای دانش آموزان در این زمینه و تصمیم و انتخاب نسبت به سرویس رفت و آمد دانش آموزان از شرح وظایف این همایش است.
کارشناس مسوول انجمن اولیا و مربیان ناحیه ۳ آموزش و پرورش اصفهان خاطر نشان کرد: در همایش مذکور تاکید و بحث بر روی آسیب های نوپدید همچون آسیب های ماهواره ای، اینترنت و تلفن همراه توسط دانش آموزان صورت می گیرد.
نادی تصریح کرد: در پایان جلسه با انجام انتخابات از بین روسای انجمن اولیا و مربیان کاندید، تعدادی از این شرکت کنندگان به سِمَت نمایندگان اولیا و مربیان در انجمن مرکزی ناحیه ۳ آموزش و پرورش منصوب می شوند.
گفتنی است این جلسه با حضور مدیر کل اسبق آموزش و پرورش استان اصفهان، مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۳ اصفهان، کارشناس انجمن اولیا و مربیان ناحیه ۳ آموزش و پرورش و جمعی از روسای انجمن اولیا و مربیان در مدارس ناحیه ۳ استان اصفهان برگزار می شود.
خبرگزای ایمنا: کارشناس مسوول انجمن اولیا و مربیان ناحیه ۳ آموزش و پرورش اصفهان، ضمن اشاره به شرح وظایف همایش "روسای انجمن اولیا و مربیان ناحیه ۳ "، خاطر نشان کرد: هدف از برگزاری این همایش، تقویت هماهنگی، همسویی تربیتی و آموزشی خانه و مدرسه است.
کد خبر 172584
نظر شما