به گزارش گروه ترجمه سرویس علم و فناوری ایمنا اجداد ما در طول تاریخ از طریق آزمون و خطا همواره مواد خوراکی را بررسی کرده و برخی مواد را مضر و برخی دیگر را مفید برای بدن تشخیص داده اند. ما باید از اجدادمان متشکر باشیم که شوکران را سمی تشخیص دادند. امروزه با پیشرفت علم و از طریق آزمایشات متعدد، محققان به خطرناک بودن برخی خوراکی ها پی برده اند.
و اما معرفی چند خوراکی که خوردن مقادیر زیاد آن کشنده و مرگ آور است:
لوبیا لیما
خوردن مقادیر زیاد این نوع لوبیا به صورت خام مسمومیت ناشی از سیانور ایجاد می کند. برای خوردن این نوع لوبیا آن را کامل بپزید و آب آن را دور بریزید در این صورت سم آن خارج می شود.
ماهی پفکی
پافر فیش که در ژاپن بطور گسترده ای مصرف می شود ماهی کاملا مسموم کننده ای است. در سالهای اخیر موارد حاد مسمومیت با این ماهی که منجر به مرگ شده است ثبت شده.
دانه کرچک
خوردن یک قاشق مربا خوری روغن کرچک اثرات دارویی دارد. اما مصرف زیاد آن مرگ آور شناخته شده است.
بادام تلخ
بادام حاوی سیانید است که سیانید بسیار مسموم کننده و خطر ناک است.
ریواس
ساقه ریواس ترش مزه و خوش مزه است و اما حاوی اسید اگزالیک بوده ماده ای که بصورت شیمیایی در سفید کننده ها و محصولات ضد زنگ استفاده می شود. با خوردن زیاد ریواس سوزش در دهان و تهوع و استفراغ، درد معده و تشنج برای شخص حادث می شود.
گوجه فرنگی و سیب زمینی
برگ و ساقه این دو گیاه اصلا خوراکی نیست و حاوی ماده ای سمی بنام سولانین است. همچنین سیب زمینی های سبز شده کاملا سمی و خطرزاست و در موارد مسمومیت سمی ایست قلبی بهمراه دارد.
قارچ
همانطور که همه مطلع اند برخی انواع قارچ سمی بوده و مرگ آورند.
/126
مقاله روز: چند خوراکی سمی
مصرف زیاد روغن کرچک مرگ آور است
بادام حاوی سیانید است که بسیار مسموم کننده و خطر ناک است
خبر گزاری ایمنا: اصلی ترین غریزه بشر حفظ بقاست و در طول تاریخ همواره در جستجوی خوراکی هایی بوده ایم که سلامتمان را تضمین کند.
کد خبر 107127




نظر شما