بیمارستان بقیه الله کاشان تا پایان شهریور ۱۴۰۵ آماده بهره‌برداری می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: بیمارستان بقیه الله کاشان تا پایان شهریور سال جاری آماده بهره‌برداری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کاشان، ابراهیم کوچکی امروز _پنجشنبه بیست‌وهشتم مرداد_ در نشستی خبری ضمن تجلیل از نقش کلیدی رسانه‌ها در توسعه جامعه، از پیشرفت‌های چشمگیر در پروژه‌های زیرساختی سلامت، به‌ویژه پروژه عظیم بیمارستان بقیه الله، خبر داد.

وی با تأکید بر اهمیت دقت و تحلیل صحیح در گزارشگری، خبرنگاران را «خط مقدم ثبت وقایع و بازوی توسعه» دانست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان تصریح کرد: خبرنگاران نه تنها در شرایط بحرانی و جنگی، بلکه در دوران ثبات نیز وظیفه حیاتیِ ایجاد پیوند میان مردم و دستگاه‌های دولتی را بر عهده دارند، تولید محتوای علمی و سلامت‌محور توسط رسانه‌ها، سواد سلامت جامعه داده و منجر به توسعه فرهنگی و اجتماعی می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به چالش‌های قدیمی ساختمانی در حوزه سلامت کاشان، از پروژه بیمارستان بقیه الله به عنوان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های درمانی منطقه یاد کرد.

کوچکی با اشاره به نیاز مبرم به نوسازی زیرساخت‌ها و جایگزینی بیمارستان‌های قدیمی (مانند شهید بهشتی)، افزود: با وجود چالش‌هایی نظیر دوران پاندمی کرونا که روند پروژه‌ها را کند کرد، اکنون شاهد سرعت‌گیری چشمگیر در اجرا هستیم.

وی با ارائه جزئیات مالی و فنی، اعلام کرد: تاکنون حدود ۳۰۰ میلیارد تومان در این پروژه هزینه شده و با توجه به روند کنونی، پیش‌بینی می‌شود اسکلت و بدنه اصلی بیمارستان بقیه الله تا پایان شهریور سال جاری تکمیل گردد ما در این مسیر از مشارکت خیرین و حمایت‌های استانی و کشوری بهره می‌بریم و از خبرنگاران نیز دعوت می‌کنیم تا با بازدید مستقیم از محل پروژه، واقعیت‌های پیشرفت کار را به جامعه منعکس کنند.

کد مطلب 997474

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.