به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، صبح امروز _پنجشنبه بیستونهم مرداد_ در جریان سفر هیئت پارلمانی ایران به کشور عراق با قاسم حسن العبودی، مشاور امنیت ملی عراق دیدار و گفتوگو کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی، صبح روز گذشته با هدف گفتوگو درباره تحولات منطقه، تقویت همکاریهای راهبردی تهران و بغداد و بررسی راهکارهای مشترک برای کمک به برقراری ثبات و امنیت در غرب آسیا، در رأس یک هیئت بلند پایه پارلمانی، تهران را به مقصد بغداد ترک کرد.
قالیباف در بدو ورود به بغداد بهمنظور ادای احترام در محل شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابو مهدی المهندس حضور پیدا کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در روز نخست سفر به عراق، با رئیس مجلس، رئیسجمهور و نخستوزیر عراق دیدار و گفتوگو کرد.
قالیباف در دومین روز سفر به کشور عراق، در ساعت آغازین صبح امروز با فائق زیدان، رئیس شورای عالی قضایی عراق دیدار و گفت وگو کرد.
دیدار با فعالان اقتصادی کشور عراق و شرکت در مراسم چهلمین روز خاکسپاری پیکر قائد شهید امت در کربلای معلی از دیگر برنامههای رئیس مجلس در دومین روز سفر به کشور عراق است.
نظر شما