ناوگان خدمات موتوری اصفهان تقویت شد؛ ورود ۵ خودروی جمع‌آوری برگ و خاکروبه

مدیرعامل سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان گفت: پنج دستگاه خودروی جمع‌آوری مکانیزه برگ و خاکروبه به‌تازگی به ظرفیت خدمات موتوری شهرداری اصفهان اضافه شده است که با هدف نظافت برگ و خاکروبه فضاهای سبز، رفیوژهای خیابان‌ها و کانال‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

هادی اسحاقیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: پنج دستگاه خودروی جمع‌آوری مکانیزه برگ و خاکروبه به‌تازگی به ظرفیت خدمات موتوری شهرداری اصفهان اضافه شده است که با هدف نظافت برگ و خاکروبه فضاهای سبز، رفیوژهای خیابان‌ها و کانال‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی افزود: این دستگاه‌ها با عنوان مکنده برگ و ضایعات فضای سبز و رفیوژ خیابانی، برای جمع‌آوری مکانیزه برگ، خاکروبه و ضایعات طراحی شده‌اند و تعداد پنج دستگاه از این تجهیزات با قیمت واحد ۸۶ میلیارد ریال و قیمت کل ۴۳۰ میلیارد ریال خریداری شده است.

مدیرعامل سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان تأکید کرد: این خودروها دارای شاسی ۵.۸ تن، موتور جانبی دیزلی ۶ سیلندر هواخنک، سیستم مکش مجهز به فن با پره‌های ضدسایش و حلزونی فولادی و مخزن خاکروبه چهار مترمکعبی با ورق فولادی هستند.

اسحاقیان گفت: سیستم تخلیه کابین این دستگاه‌ها به‌صورت هیدرولیک با جک تلسکوپی طراحی شده و نازل مکش نیز دارای بوم هیدرولیکی با هود مکش است، همچنین حداکثر دور فن مکش این تجهیزات سه هزار و ۵۰۰ دور بر دقیقه اعلام شده است.

وی ادامه داد: این خودروها به سیستم غبارگیر مخزن، نازل‌های مه‌پاش داخل مخزن و سیرکوله هوای خروجی مجهز هستند و ظرفیت تانک آب آنها ۳۰۰ لیتر است، ضمن اینکه پمپ آب پیستونی فشارقوی با فشار ۲۰۰ بار برای این مجموعه در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: سیستم فیلتراسیون این دستگاه‌ها از فیلترهای کاغذی با ویبره هیدرولیکی تشکیل شده و نرخ مکش آنها بین ۳۰۰ تا ۴۵۰ مترمکعب بر ساعت است که امکان جمع‌آوری مؤثر برگ و خاکروبه را در محدوده‌های مختلف فراهم می‌کند.

اسحاقیان گفت: نوع کوپل موتور و فن این خودروها کلاچ بادی است و مجموعه تجهیزات مکش و تخلیه هیدرولیکی آن برای استفاده در عملیات نظافت و جمع‌آوری مکانیزه ضایعات فضای سبز و رفیوژهای خیابانی پیش‌بینی شده است.

کد مطلب 994932

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.