عملیات اجرایی پیوست فرهنگی‌ و اجتماعی پروژه‌های شهری اصفهان آغاز شد

معاون فرهنگی شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان از آغاز عملیات اجرایی تهیه پیوست فرهنگی و اجتماعی پروژه‌های شهرداری اصفهان در قالب «لیگ مهارتی پیوست‌نگاری» با مشارکت مناطق پانزده‌گانه و ناژوان خبر داد.

کمال حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: باتوجه به تاکیدات رهبر شهید ایران و پیرو مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و مصوبات شورای اسلامی شهر اصفهان مبنی بر لزوم تهیه پیوست فرهنگی اجتماعی برای پروژه‌های شهرداری اصفهان، این موضوع در قالب لیگ مهارتی پیوست‌نگاری در مجموعه مناطق شهرداری از مهر سال جاری آغاز و تا بهمن به مدت چهار ماه ادامه خواهد داشت.

وی افزود: راهبری و نظارت بر روند اجرایی پیوست‌نگاری پروژه‌ها در کمیته پیوست‌نگاری فرهنگی اجتماعی که از سال ۱۴۰۴ در معاونت فرهنگی تشکیل شده است، انجام می پذیرد که ضمن تعیین و اولویت‌بندی پروژه‌ها سالیانه، گروه‌های مطالعاتی مشخص و به مجموعه مناطق، سازمان‌ها و شرکت‌های مربوطه معرفی و روند مطالعاتی پروژه‌ها شکل می‌گیرد.

معاون فرهنگی شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان تصریح کرد: این معاونت با برگزاری سلسله جلسات کارگاهی برای شهرداران مناطق و معاونان آن‌ها و پژوهشگران و گروه‌های مطالعاتی، ضمن تبیین ضرورت مسئله و اهمیت این مطالعات در برنامه‌ریزی‌های آتی و طراحی پروژه‌ها، شیوه‌نامه‌های عملیاتی و کاربست‌های مربوط به پروژه‌ها به همراه شرح وظایف هر یک تعیین و ارائه شده است.

حیدری تصریح کرد: از نیمه دوم مهر جلسات پیوست‌نگاری فرهنگی و اجتماعی در مناطق پانزده‌گانه و ناژوان شهرداری اصفهان آغاز شده است؛ در این جلسات که با حضور مدیر و معاونان شهردار در هر منطقه برگزار می‌شود، ضمن معرفی پژوهشگر منتخب، فرایند عملیاتی‌سازی هر پروژه آغاز و ساختار راهبری و نظارت بر آن مطالعات تبیین می‌شود.

وی تاکید کرد: امیدواریم با انجام پیوست‌نگاری فرهنگی و اجتماعی پروژه‌های شهرداری اصفهان که مورد تاکید شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر است، بتوانیم نقش موثری بر تقویت عناصر فرهنگی و ارزشی در شکل‌گیری پروژه‌های عمرانی و فعالیت‌های شهرداری و کاهش آسیب‌های فرهنگی اجتماعی ایفا کنیم.

آغاز عملیات اجرایی تهیه پیوست فرهنگی اجتماعی پروژه‌های شهرداری اصفهان

کد مطلب 1016133

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.