هم‌افزایی منطقه ۱۲ و معاونت ترافیک برای تکمیل پروژه‌های اولویت‌دار

مدیر منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان گفت: بررسی مشترک مسائل ترافیکی و عمرانی این منطقه با معاونت حمل‌ونقل و ترافیک، زمینه‌ای برای جمع‌بندی دقیق‌تر، تصمیم‌گیری مسئله‌محور و پیگیری هماهنگ پروژه‌های اولویت‌دار فراهم می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عباسعلی علی‌خاصی در نشست بررسی و هماهنگی پروژه‌های ترافیکی منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان اظهار کرد: منطقه ۱۲ به‌دلیل برخورداری از محلات قدیمی، توسعه‌های جدید شهری و محدودیت ظرفیت برخی معابر، نیازمند برنامه‌ریزی چندلایه و تصمیم‌گیری مبتنی بر بازدیدهای میدانی است؛ ازاین‌رو مسائل ترافیکی و عمرانی منطقه در ارتباط با شبکه معابر، دسترسی شهروندان و کیفیت زندگی محلات مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به پروژه اتصال بلوار آزادگان به خیابان عاشق‌آباد افزود: این طرح می‌تواند با تکمیل دسترسی‌های محدوده و کاهش فشار بر معابر موجود، در ساماندهی تردد محلات پیرامونی مؤثر باشد. در این نشست، روند اجرایی پروژه، مجوزهای مورد نیاز از جهاد کشاورزی و کمیته فنی و ضرورت رعایت ملاحظات فنی، ترافیکی و زیست‌محیطی بررسی شد.

مدیر منطقه ۱۲ با اشاره به وضعیت میدان شهید علیخانی و محور ربات دوم تصریح کرد: توسعه شهرک‌ها، بارگذاری‌های ساختمانی، محدودیت ظرفیت معابر و کمبود برخی دسترسی‌ها، ضرورت بررسی دقیق این محدوده را افزایش داده است. مقرر شد ارزیابی شرایط تردد در ساعات اوج صبح و عصر و بر اساس مشاهدات میدانی و تحلیل کارشناسی دنبال شود.

علی‌خاصی ادامه داد: تقویت دسترسی محدوده‌های پیرامونی به اتوبان معلم و تکمیل کندروی خیابان امام خمینی، به‌ویژه پس از خیابان عاشق‌آباد، از دیگر موضوعات این نشست بود. برآورد اولیه آزادسازی این کندرو حدود ۸۰ تا ۱۰۰ میلیارد تومان است و مراحل اجرایی، آزادسازی و تأمین اعتبار آن باید به‌صورت مرحله‌ای پیگیری می‌شود.

وی توسعه سامانه‌های هوشمند را از دیگر محورهای جلسه دانست و گفت: به‌روزرسانی دوربین‌های ثبت تخلف، ارتقای تجهیزات و توسعه پوشش تصویری در نقاط حساس، در کنار بهره‌برداری مؤثر از اطلاعات مرکز کنترل ترافیک، می‌تواند مدیریت گره‌های ترافیکی و واکنش به رخدادها را بهبود دهد.

مدیر منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان ساماندهی پارکینگ‌های علیخانی و مفتح، بررسی ظرفیت پارکینگ‌های نوین و مدیریت توقف خودروهای سنگین را از دیگر موضوعات مطرح‌شده عنوان کرد و افزود: برای ساماندهی تردد کامیون‌ها، ظرفیت زمینی حدود پنج هزار مترمربع و هماهنگی با سازمان حمل‌ونقل بار و کالای شهری مورد بررسی قرار گرفت.

علی‌خاصی خاطرنشان کرد: پروژه‌های محله‌محور در محدوده‌های محمودآباد، عاشق‌آباد، امیرالمؤمنین، پرتو و قائم‌مقام و همچنین اصلاح برخی تقاطع‌ها و مسیرهای راست‌گرد، در قالب برنامه‌ای مشترک و با تعیین اولویت، زمان‌بندی، مسئول پیگیری و نیازهای اجرایی دنبال خواهد شد.

وی تأکید کرد: استمرار هماهنگی میان منطقه ۱۲ و معاونت حمل‌ونقل و ترافیک و اتکا به مطالعات فنی و بازدیدهای میدانی، زمینه اجرای تدریجی پروژه‌ها و ارتقای ایمنی و کیفیت تردد شهروندان را فراهم می‌کند.

کد مطلب 994249

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.