راهیابی ۹۹۰ اثر از ۳۲۶ هنرمند به سوگواره هنری سرو سرخ

مدیر منطقه ۲ شهرداری کرمان با اشاره به استقبال گسترده هنرمندان از سوگواره هنری سرو سرخ گفت: ۳۲۶ هنرمند از ۲۷ شهر سراسر کشور با ۹۹۰ اثر در این رویداد شرکت کردند.

حمیدرضا محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمان با تأکید بر جایگاه والای هنر در انتقال پیام‌های مذهبی اظهار کرد: میدان آیینی کوثر این روزها به کانونی برای تجمع هنرمندان متعهد کشور تبدیل شده است تا با استفاده از زبان گویای هنر، مفاهیم عمیق عاشورایی و آیین‌های ملی-مذهبی را در قالب هنرهای اصیل «علم» و «کتیبه» بازآفرینی کنند.

وی با ارائه گزارشی از ابعاد کمی و کیفی چهارمین دوره این سوگواره، افزود: مشارکت ۳۲۶ هنرمند از ۲۷ شهر سراسر کشور و ارسال ۹۹۰ اثر به دبیرخانه سوگواره، نشان‌دهنده جایگاه و مقبولیت ملی این رویداد فرهنگی-هنری است.

مدیر منطقه ۲ شهرداری کرمان گفت: پس از طی سه مرحله داوری تخصصی توسط اساتید فن، در نهایت ۶۰ اثر در بخش «علم» و ۱۰ اثر در بخش «کتیبه» برای اجرا در فضای باز میدان آیینی کوثر انتخاب شدند که آثار برگزیده سال‌جاری، از نظر کیفی رشد چشمگیری نسبت به دوره‌های گذشته داشته‌اند.

وی با بیان اینکه برگزاری چنین رویدادهایی در راستای افزایش سرانه فعالیت‌های فرهنگی و تقویت نشاط معنوی شهروندان است، تصریح کرد: حضور هنرمندان از اقصی‌نقاط ایران، فرصت ارزشمندی برای تبادل تجربه و ترویج هنرهای آیینی در کرمان فراهم کرده است.

محمدی خاطرنشان کرد: چهارمین سوگواره هنری «سرو سرخ؛ خاک مقدس» از سوم مرداد آغاز و تا نهم مرداد ۱۴۰۵، در میدان آیینی کوثر میزبان علاقه‌مندان و ارادتمندان به ساحت اباعبدالله‌الحسین(ع) بود.

کد مطلب 993071

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.