مقاومت عراق: سفیر سعودی باید فورا از بغداد اخراج شود

سخنگوی نظامی مقاومت اسلامی سرایا اولیاء الدم در واکنش به حملات به مقرهای الحشد الشعبی، خواهان اخراج فوری سفیر سعودی از عراق و قطع مناسبات دیپلماتیک و اقتصادی با عربستان شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا «ابومهدی الجعفری»، سخنگوی نظامی مقاومت اسلامی «سرایا أولیاء الدم» اعلام کرد: عراق، آن‌گاه که پای حاکمیت و عزت ملی در میان باشد، با منطقِ معاملات تجاری یا منافع اقتصادی اداره نمی‌شود؛ چرا که حاکمیت عراق و خونِ فرزندانش، موضوعِ مذاکره یا معامله نیست و فراتر از تمامی ملاحظاتِ دیگر قرار دارد.

وی افزود: از دولت عراق می‌خواهیم که در همهٔ توافق‌نامه‌ها و قراردادهایی که اخیراً با آمریکا منعقد شده است، بازنگری کند و سفر برنامه‌ریزی‌شده به حجاز را لغو نماید.

الجعفری گفت: ما در مقاومت اسلامی سرایا اولیاء الدم همچنان در انتظار موضعی رسمی دولت عراق هستیم که هم‌سطح و هم‌تراز با ابعادِ این رویداد باشد و وفاداری به جان‌فشانی‌های شهدا را بازتاب دهد.

سخنگوی نظامی سرایا اولیاء الدم در ادامه خواهان اخراج فوری سفیر سعودی از عراق و قطع مناسبات دیپلماتیک و اقتصادی با عربستان شد.الجعفری در پایان تاکید کرد که اگر دولت در انجام وظیفه و مسئولیت خود کوتاهی کند، مردم غیور عراق باید مطالبه انحصار سلاح دولت به دست مقاومت را مطرح کنند.

مقاومت عراق: سفیر سعودی باید فورا از بغداد اخراج شود

کد مطلب 992394

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.