صادرات ۱.۶ میلیون شاخه گل رز شیراز به بازارهای منطقه‌ای

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از صادرات ۱.۶ میلیون شاخه گل رز از این شهرستان در طول سال ۱۴۰۴ به بازارهای منطقه خبر داد و عراق، ارمنستان و ترکمنستان را از مهم‌ترین مقاصد صادراتی رزهای شیرازی معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، محمد میرزایی از صادرات ۱.۶ میلیون شاخه گل رز از این شهرستان در طول سال ۱۴۰۴ به بازارهای منطقه خبر داد و اظهار کرد: کشورهای عراق، ارمنستان و ترکمنستان از مهم‌ترین مقاصد صادرات رزهای شیرازی بوده‌اند.

وی افزود: سالانه حدود ۱۶.۳ میلیون شاخه گل رز در سطح ۱۲.۹ هکتار از گلخانه‌های این شهرستان تولید می‌شود که حدود ۹۰ درصد از تولیدات در بازارهای داخلی به فروش می‌رسد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز با اذعان به اینکه در مجموع ۲۳.۳ هکتار گلخانه گل و گیاهان زینتی در شهرستان شیراز فعال است، گفت: این شهرستان با تولید ۱۹ میلیون شاخه گل و گلدان در سال، رتبه نخست سطح زیر کشت و تولید این بخش را در میان شهرستان‌های استان فارس به خود اختصاص داده است.

میرزایی با تاکید بر اینکه شهرستان شیراز یکی از قطب‌های اصلی تولید گل و گیاهان زینتی در استان فارس است، افزود: مجموعا ۱۲۰ نفر بهره‌بردار در بخش گل و گیاهان زینتی این شهرستان فعالیت حرفه‌ای و تخصصی دارند.

به گفته وی؛ رُزهای تولیدی در شهرستان شیراز به دلیل کیفیت مناسب و تنوع ارقام، توانسته جایگاه قابل قبولی در بازارهای داخلی و خارجی به دست آورد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز افزود: ارقام صادراتی گل رز شاخه‌بریده در شهرستان شیراز شامل سامورایی، فریدام، آنجل، آوالانچ، هرموسا، دلسویتا و پلار استار است؛ ارقامی که به دلیل ویژگی‌های ظاهری، ماندگاری و استقبال بازار، سهم بیشتری در صادرات این محصول دارند.

میرزایی ابراز کرد: توسعه کشت گلخانه‌ای، افزایش بهره‌وری، ایجاد اشتغال پایدار و ارزآوری از مهم‌ترین مزیت‌های تولید و صادرات گل رز در شیراز است. انتظار می‌رود با حمایت بیشتر از تولیدکنندگان، رفع موانع صادراتی و توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل و بسته‌بندی، سهم این شهرستان در بازارهای بین‌المللی بیش از پیش افزایش یابد.

وی گفت: برنامه‌ریزی برای افزایش سطح صادرات، تنوع‌بخشی به بازارهای هدف و حمایت از بهره‌برداران این بخش در دستور کار قرار دارد.

کد مطلب 989520

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.