جدیدترین اخبار پیش بینی هواشناسی ایران/ هوای استان‌های شمالی به‌تدریج گرم‌ می‌شود

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور آخرین و جدیدترین پیش‌بینی آب‌وهوای استان‌های کشور را تشریح کرد.

صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین پیش‌بینی وضعیت جوی کشور بر اساس جدیدترین نقشه‌های هواشناسی اظهار کرد: امروز در شمال آذربایجان غربی، شمال و شرق آذربایجان شرقی، برخی نقاط اردبیل، ارتفاعات مازندران و جنوب سیستان و بلوچستان و روز جمعه در شمال آذربایجان غربی و شرقی و ارتفاعات استان‌های اردبیل و مازندران، در ساعات بعد از ظهر رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت و گاهی گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: روزهای شنبه و یکشنبه، جوی پایدار در کشور خواهیم داشت، روز دوشنبه در گیلان و مازندران، افزایش ابر و بارش پراکنده دور از انتظار نیست و تا اوایل هفته آینده، روند تدریجی افزایش دما در نیمه شمالی کشور رخ خواهد داد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: طی پنج روز آینده، در شمال شرق و شرق کشور به ویژه منطقه زابل، در بعضی ساعات وزش باد شدید و گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

کد مطلب 980734

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.