به گزارش خبرگزاری ایمنا، آمار فروش و مخاطب اجراهای سه سالن اداره کل هنرهای نمایشی شامل مجموعه تئاترشهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج تا جمعه بیستودوم خرداد، اعلام شد.
نمایش «ذرات آشوب» به کارگردانی ابراهیم پشتکوهی که از روز سیویکم اردیبهشت اجرای خود را در تالار اصلی با ظرفیت ۵٧٩ نفر و قیمت بلیت ۴٠٠ هزار تومان آغاز کرده بود، یکشنبه هفدهم اردیبهشت با ١۴ اجرا، هزار و ٣۶٧ مخاطب و فروشی معادل ٣١۶ میلیون و ٩٨٠ هزار تومان از تئاتر شهر خداحافظی کرد.
نمایش «ابری با احتمال ریزش باران» به کارگردانی سیدعلی هاشمی که از روز ٢۴ اردیبهشت اجراهای خود را در تالار چهارسو با ظرفیت ١٣٢ نفر و قیمت بلیت ٣٠٠ هزار تومان آغاز کرده، تا جمعه بیستودوم خرداد با ٢۵ اجرا و ٨٣٠ تماشاگر به فروشی معادل ١٧٣ میلیون و ۵۵٠ هزار تومان دست پیدا کرده است.
نمایش «بی هوده» به کارگردانی یاسین رضوانی هم که از سیویکم اردیبهشت اجرای خود را در تالار قشقایی با ظرفیت ٩۶ نفر و قیمت بلیت ٣٠٠ هزار تومان آغاز کرده بود، تا جمعه بیستودوم خرداد با ١٩ اجرا و هزار و ٣٣٠ تماشاگر، به فروشی معادل ٣٠٠ میلیون و ٢۶۶ هزار تومان دست پیدا کرده است.
نمایش «گاوداری» به کارگردانی محمد نژاد هم که بیستوپنجم اردیبهشت در تالار سایه با ظرفیت ٧٢ نفر و قیمت بلیت ۲۵۰ هزار تومان اجرای خود را آغاز کرده بود؛ چهارشنبه بیستم خرداد ماه با مجموع ٢١ اجرا، ٧٠٩ مخاطب و فروشی معادل ١٢۴ میلیون و ٧۵هزار تومان به اجرای خود پایان داد.
نمایش «اژدهاک» به کارگردانی آرش اشاداد نیز که از سیویکم اردیبهشت اجرای خود در کارگاه نمایش با ظرفیت ۴۴ نفر و قیمت بلیت ٢٠٠ هزار تومان آغاز کرده تا جمعه بیستودوم خرداد با ٢٧ اجرا و هزار و ١٨۶ مخاطب، ٢٠۴ میلیون و ٨٠٠ هزارتومان فروش داشته است.
نمایش *بابایی بخند» به کارگردانی علیرضا ملکمحمودی که از بیستم خرداد در تالار هنر با ظرفیت صندلی ٢۴۴ نفر و بلیت ١٨٧ هزار تومانی به صحنه رفته است؛ پس از پشتسرگذاشتن سه اجرا، میزبان ١٧۵ تماشاگر بوده و به فروش ٢۴ میلیون و ٩۴۵ هزارتومان دست یافته است.
نمایش «سندباد و فیروز» به کارگردانی محمود موسوی نیز که از سیویکم اردیبهشت در تماشاخانه سنگلج با ظرفیت سالن ۲۳۶ صندلی به صحنه رفته، با ١٨ اجرا، میزبان یک هزار و ۶۴١ تماشاگر بوده است. این نمایش با احتساب قیمت بلیت ۳۳۰ هزار تومان، به فروش ٣۶٠ میلیون و ٢٩۴ هزارتومان دست پیدا کرده است.
در مجموع، ۶ هزار و ٢٣٨ نفر از ٧ نمایش روی صحنه با فروش یک میلیارد و ۵٠۴ میلیون و ٩١٠ هزارتومان، دیدن کردهاند.
نمایش«اژدهاک» با فروش بالای ٢٠٠ میلیون توانست رکورد فروش این سالن کوچک را از ابتدای سال ١۴٠۵ بشکند.
عنوان پرفروشترین نمایش هم به نمایش ایرانی «سندباد و فیروز» در تماشاخانه سنگلج با فروش حدود ٣۶٠ میلیون تومان میرسد.
نظر شما