به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و بهنقل از خبرگزاری پلیس استان، سیدجعفر افضلی اظهار کرد: در پی اعلام سرقت سریالی منزل با موضوع سرقت گاوصندوق و سرقت طلاجات و اشیای قیمتی موضوع بهصورت ویژه در دستور کارشناسان پلیس آگاهی محمودآباد قرار گرفت.
وی افزود : در یکی از این سرقتها کارشناس تشخیص هویت پلیس آگاهی با توجه به بررسی اولی در روز سرقت برای اثر برداری روز بعد نیز در محل سرقت حاضر و متوجه پاک شدن اثرهای بهجا مانده از جمله اثر انگشت شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان محمودآباد تصریح کرد: در پی پیگیری کارآگاهان پلیس از ساکنان منزل، آنها منکر هرگونه اقدام جهت پاک کردن اثر در محل سرقت شد، با توجه به شک ماموران و انجام اقدامات فنی موفق شدند سارق را که از بستگان شاکی بود، شناسایی و دستگیر کنند.
افضلی بیان کرد: متهم در بازجویی پلیس، لب به اعتراف گشود که در ادامه دو سارق دیگر که از همدستان وی بودند، دستگیر کنند.
وی با اشاره به اینکه از مخفیگاه متهمان مقدار ۱۵۰ گرم طلا، چهار هزار و ۷۰۰ یورو سرقتی و گاوصندوق نیز که در زمین دفن شده بود، کشف کنند، گفت: سارقان به دادسرا منتقل و اموال مکشوفه تحویل مالباخته شد.
نظر شما