توضیحات عراقچی در خصوص پاسخ به اماراتی ها در نشست بریکس

وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص پاسخ به اماراتی ها در نشست بریکس توضیح داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدعباس عراقچی اظهار کرد: برای همه حاضران در جلسه عجیب بود که نماینده امارات هیچ مسئله‌ای نداشت جز پرداختن به موضوع جنگ و پاسخ‌هایی که ایران به آمریکا در خاک آن کشور داده بود، این موضوع درواقع تأسف‌آور بود و من ناچار شدم در آنجا برای اعضای جلسه و کشورهای حاضر در بریکس به‌طور کامل توضیح بدهم که ما معمولاً این مسائل را مطرح نمی‌کنیم، اما بالاخره هر چیزی حدی دارد.

وی افزود: امارات در این جنگ در کنار آمریکا و اسرائیل ایستاد. من گفتم که ما نمی‌خواستیم برای حفظ وحدت و انسجام بریکس وارد این مباحث شویم، اما چون نماینده امارات این موضوعات را مطرح کرد، ناچار شدیم واقعیت‌ها را برای جامعه بین‌المللی بازگو کنیم.

وزیر امورخارجه اضافه کرد: در نهایت هم به نماینده امارات توصیه کردم که رژیم صهیونیستی و آمریکا نمی‌توانند برای آن‌ها امنیت به ارمغان بیاورند.

کد خبر 971388

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.