ادغام سازمان‌های تاکسیرانی و پایانه‌های مسافربری اصفهان لاجرم و گریزناپذیر بود

مدیرکل حوزه شهردار و امور شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به ابلاغ دستورالعمل اساسنامه جدید در روزهای پایانی سال ۱۴۰۳ گفت: ادغام دو سازمان تاکسیرانی و پایانه‌های مسافربری امری لاجرم و گریزناپذیر بود که با وجود چالش‌هایی همچون مشکلات شناسه ملی و مسائل مالی، با تاکید شورای اسلامی شهر انجام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مسعود مهدویان‌فر امروز_ چهارشنبه بیست‌وسوم اردیبهشت_ در آیین معارفه «جمشید جمشیدیان»، سرپرست سازمان مدیریت حمل‌ونقل مسافر شهرداری اصفهان اظهار کرد: ادغام دو سازمان تاکسیرانی و پایانه‌های مسافربری امری لاجرم و گریزناپذیر بود.

وی افزود: از روزهای پایانی سال ۱۴۰۳ دستورالعمل اساسنامه ابلاغ شد و پیگیری‌ها و مشکلاتی را برای هر دو سازمان ایجاد کرده بود؛ بارزترین مشکل در بحث شناسه ملی و مسائل مالی بود که به تاکید شورای اسلامی شهر ادغام دو سازمان تاکسیرانی و پایانه های مسافربری شهرداری باید در سه ماهه نخست سال انجام می‌شد.

مدیرکل حوزه شهردار و امور شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: ممکن است ادغام‌های دیگری هم بر اساس اساسنامه ابلاغی داشته باشیم که به‌زودی اعلام خواهد شد.

مهدویان‌فر گفت: آقای جمشیدیان فردی شناخته شده است و ازسال ۱۳۷۹ در حوزه حمل‌ونقل فعال بوده و از بنیانگذاران ستاد معاینه فنی خودرو در شهر اصفهان است؛ وی جزو مشاوران تدوین اساسنامه سازمان حمل‌ونقل مسافر در کشور بوده و حداکثر اشراف را نسبت به عملکرد حمل‌ نقل دارد که امیدواریم همه همکاران در پیشرفت سازمان حمل‌ونقل مسافر همکاری کنند.

وی ادامه داد: با تراکمی از افتتاحیه ها روبه‌رو هستیم و تا شهریور سال جاری با وجود شرایط جنگی هر هفته دو افتتاح خواهیم داشت و افتتاح طرح‌ها با قوت روبه جلو خواهد رفت.

کد خبر 971066

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.