به گزارش ایمنا شکلاتهایی که نیاز به جویدن دارند؛ مثل تافیهای کاراملی یا میوهای، برای مدتی طولانی به دندان یا لا به لای آن میچسبند و به باکتریها اجازه میدهند تا با فراغت بال با این همه شیرینی چسبیده به دندانها صفا کنند! باکتریها هم سر فرصت این شیرینیها را تبدیل به اسید میکنند و این اسید، لایه رویی دندانها را از بین میبرد و پوسیدگی ایجاد میکند.
گفتنی است شکلات و آب نباتهایی که جویدنی، شیرین و اسیدی هستند، این معضل را چند برابر میکنند؛ چون خود حاوی اسید هستند و به تعامل بین قند و باکتری و اسیدزاییشان کمک مضاعف میکنند.
/۱۰۴
خبرگزاری ایمنا: شکلاتهای جویدنی بسیار برای سلامتی دندانها مضرند و هرچه این شکلاتها چسبندهتر باشند، ضرر آنها بیشتر است.
کد خبر 97020




نظر شما