شکلات‌های جویدنی، بلای سلامت دندان‌ها هستند

خبرگزاری ایمنا: شکلات‌های جویدنی بسیار برای سلامتی دندان‌ها مضرند و هرچه این شکلات‌ها چسبنده‌تر باشند، ضرر آن‌ها بیشتر است.

به گزارش ایمنا شکلات‌هایی که نیاز به جویدن دارند؛ مثل تافی‌های کاراملی یا میوه‌ای، برای مدتی طولانی به دندان یا لا به لای آن می‌چسبند و به باکتری‌ها اجازه می‌دهند تا با فراغت بال با این همه شیرینی چسبیده به دندان‌ها صفا کنند! باکتری‌ها هم سر فرصت این شیرینی‌ها را تبدیل به اسید می‌کنند و این اسید، لایه رویی دندان‌ها را از بین می‌برد و پوسیدگی ایجاد می‌کند.
گفتنی است شکلات و آب نبات‌هایی که جویدنی، شیرین و اسیدی هستند، این معضل را چند برابر می‌کنند؛ چون خود حاوی اسید هستند و به تعامل بین قند و باکتری و اسیدزایی‌شان کمک مضاعف می‌کنند.
/۱۰۴
کد خبر 97020

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.