جذب اعضای هیئت علمی باید شفاف، هدفمند و مبتنی بر نیاز دانشگاه‌ها باشد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با حضور در سازمان اداری و استخدامی با تاکید بر جلوگیری از بی‌عدالتی و بی انضباطی های گذشته در جذب اساتید گفت: جذب اعضای هیئت علمی باید شفاف، هدفمند و مبتنی بر نیاز دانشگاه‌ها باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت علوم، حسین سیمایی با حضور در سازمان اداری و استخدامی و دیدار با رفیع‌زاده رئیس این سازمان که با محوریت تعیین‌ تکلیف کدهای استخدامی اعضای هیئت علمی، ساماندهی فرآیندهای جذب و بررسی راهکارهای تسریع در امور استخدامی اساتید دانشگاه‌ها برگزار شد، بر ضرورت ساماندهی فرآیند جذب اعضای هیئت علمی تاکید کرد.

وی گفت: باید بپذیریم در سال‌های گذشته بی‌انضباطی‌هایی در این حوزه وجود داشته و یکی از مهم‌ترین اهداف ما، پایش و انتظام‌بخشی به نظام آموزش عالی است. جذب اعضای هیئت علمی باید مبتنی بر نیازسنجی دقیق دانشگاه‌ها و متناسب با اولویت‌های واقعی آموزش عالی کشور انجام شود.

سیمایی در ادامه تصریح کرد: در عین حال، افرادی که فرآیند جذب آنان در سال‌های گذشته طی شده نباید معطل بمانند و لازم است با همکاری دستگاه‌های مرتبط روند استخدامی آنان هرچه سریع‌تر ساماندهی شود.

علاءالدین رفیع زاده رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور نیز در این نشست ضمن تاکید بر اهمیت ساماندهی فرایند جذب بر تسهیل و همکاری این سازمان برای اتمام پرونده‌های گذشته و دستیابی به شفافی بیشتر در آینده تاکید کرد.

در این جلسه همچنین توافق شد تفاهم‌نامه‌ای میان وزارت علوم و سازمان اداری و استخدامی به‌زودی به امضا برسد تا ضمن تسریع در اتمام پرونده‌های گذشته، سازوکار جذب اعضای هیئت علمی در آینده نیز با برنامه‌ریزی دقیق‌تر، شفافیت بیشتر و سرعت بالاتر دنبال شود.

کد خبر 969209

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.