بازگشت دانشگاه صنعتی اصفهان به وضعیت عادی نیازمند استفاده از همه ظرفیت‌هاست

استاندار اصفهان در جریان بازدید از بخش‌های آسیب‌دیده دانشگاه صنعتی در پی جنگ تحمیلی سوم گفت: عملیات ارزیابی و بازسازی این مرکز علمی بدون هیچ‌گونه تأخیری دنبال می‌شود و باید از همه ظرفیت‌ها برای بازگرداندن دانشگاه به وضعیت عادی و استمرار فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهدی جمالی‌نژاد دوشنبه در حاشیه بازدید از آخرین وضعیت بخش‌ها و ساختمان‌های آسیب‌دیده دانشگاه صنعتی اصفهان پس از حملات دشمن آمریکایی-صهیونیستی اظهار کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان به‌عنوان یکی از مراکز مهم علمی کشور، همواره نقشی تأثیرگذار در توسعه فناوری و پژوهش‌های کاربردی داشته و مسئولان استان بر بازسازی سریع و حفظ پویایی این مجموعه تأکید ویژه دارند.

وی افزود: بازسازی دانشگاه صنعتی اصفهان با اولویت و بدون وقفه انجام می‌شود و اجازه نخواهیم داد آسیب‌ها خللی در فعالیت‌های علمی آن وارد کند.

استاندار اصفهان یادآور شد: بازدید از ساختمان‌های آسیب‌دیده دانشگاه صنعتی اصفهان پس از حملات اخیر در ادامه نظارت‌های پیشین انجام شد و تیمی از مدیران دانشگاه، کارشناسان ارزیابی خسارات و مسئولان اجرایی حضور داشتند.

جمالی‌نژاد تصریح کرد: در جریان این بازدید، گزارش‌های دقیق و فنی درباره میزان آسیب‌دیدگی زیرساخت‌های آموزشی، پژوهشی و پشتیبانی دانشگاه ارائه شد و براساس این گزارش‌ها مشخص شد بعضی فضاهای آموزشی، آزمایشگاه‌ها و تجهیزات حیاتی دانشگاه نیازمند بازسازی فوری و تقویت زیرساختی هستند.

وی خواستار تدوین یک نقشه راه عملیاتی برای بازگشت سریع‌تر بخش‌های آسیب‌دیده به وضعیت پایدار شد و گفت: در بازدید امروز موضوعاتی همچون تأمین منابع مالی، هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی، استفاده از ظرفیت‌های استانی و تشکیل کارگروه ویژه بازسازی مورد بحث قرار گرفت.

استاندار بر ضرورت بسیج همه ظرفیت‌ها برای بازگرداندن دانشگاه به وضعیت عادی و استمرار فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی تأکید کرد.

در حالی که تهران وارد مذاکرات جدی با واشنگتن شده بود، صبح نهم اسفند گذشته، آمریکا و رژیم صهیونیستی همچون دوره گذشته بدون توجه به مذاکرات، به خاک ایران تجاوز و به چندین نقطه در شهرهای مختلف حمله کردند.

در حالی که جمهوری اسلامی ایران مذاکرات با آمریکا را گامی برای ایجاد شفافیت درباره صلح‌آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای کشورمان برداشته بود، تجاوز دوباره آمریکا و رژیم صهیونیستی، روندی تکراری و در عین حال فریبنده را در عرصه روابط بین‌الملل به تصویر کشید.

حملات دشمن از شنبه نهم اسفند در پایتخت و دیگر شهرهای کشور از جمله اصفهان تا اعلام آتش‌بس دو هفته‌ای در بامداد نوزدهم فروردین انجام شد و استان اصفهان پس از تهران، هدف بیشترین آماج حملات دشمنان قرار گرفت.

بنا بر آخرین گزارش‌ها، در جنگ تحمیلی اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، ده‌ها نفر در استان اصفهان به شهادت رسیدند. جمع زیادی از شهدای این استان را افراد غیرنظامی، زنان و کودکان تشکیل می دهند و ده‌ها منزل مسکونی دچار تخریب شده است.

در یکی از وحشیانه‌ترین حملات، بامداد پنجشنبه، ششم فروردین تعدادی از منازل مسکونی اصفهان مورد تهاجم ددمنشانه دشمنان قرار گرفت و بر اثر این حملات ۳۰ نفر به شهادت رسیده و تعدادی از مردم نیز مجروح شدند.

تاکنون برای ۳۰۵ شهید جنگ تحمیلی سوم در اصفهان پرونده تشکیل شده است.

از ابتدای تجاوز دشمنان تا بیستم فروردین جاری، مراسم تشییع پیکر و خاکسپاری نزدیک به ۱۰۵ تن از شهدای نظامی و غیرنظامی در شهر اصفهان برگزار شده است.

بنا بر گزارش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان، تاکنون مراسم تشییع و خاکسپاری نزدیک به ۱۲۵ شهید نظامی و غیرنظامی در شهرستان‌های استان اصفهان برگزار شده است.

آمار فوق مجزا از شهدایی است که بومی استان اصفهان نبوده و پیکرهای آنان برای تشییع و خاکسپاری به استان‌های دیگر منتقل شده است.

اصفهان یا نصف جهان که از نظر تعدد اماکن تاریخی به موزه روباز ایران شهرت دارد در آسیب به این اماکن هم بی‌نصیب نماند. شهر اصفهان سه‌شنبه هجدهم اسفند شاهد حملات متعددی بود. طی این حملات در تهاجم هوایی که حوالی ساعت ۱۴:۴۰ به میدان امام حسین (دروازه دولت) اصفهان صورت گرفت، ساختمان استانداری اصفهان مورد هدف قرار گرفت، همچنین در همین حمله، مجتمع ادارات خیابان ۲۲ بهمن اصفهان مورد هدف قرار گرفت.

در لابه‌لای همین حملات آسیب‌های گسترده‌ای به تعدادی از بناهای تاریخی شهر اصفهان گزارش شد و طی آن باغ موزه «چهلستون» اصفهان که در فهرست آثار یونسکو قرار دارد، بر اثر موج حملات و بمباران‌ها، دچار آسیب‌های جدی شد. تزیینات آینه‌کاری ایوان ستون‌دار باغ موزه چهل‌ستون اصفهان، اتاق‌های نقاشی و در و پنجره‌های نفیس آلت‌ولغت بر اثر موج بمباران ۱۸ اسفند دچار آسیب‌های جدی شدند.

در همین روز و در پی بمباران استانداری اصفهان، آسیب‌های جدی به بافت تاریخی شهر و آثار ارزشمند میراث فرهنگی، به‌ویژه دولت‌خانه صفوی وارد کرد.

تالار تیموری، عمارت جبه خانه (موزه هنرهای معاصر)، عمارت رکیب‌خانه (موزه هنرهای تزیینی اصفهان)، تالار اشرف و کاخ موزه چهلستون از جمله آثار دولت‌خانه صفوی هستند که بر اثر موج انفجارها دچار آسیب‌های جدی در ساختار و تزیینات وابسته به معماری شدند.

بنا بر گزارش‌های مقامات ذی‌ربط، تاکنون چندین پهپاد متخاصم دشمنان آمریکایی- صهیونی در استان اصفهان منهدم شده است. این پهپادها از انواع هرون، هرمس، اوربیتور۴ و ام کیو ۹ در اصفهان رهگیری و منهدم شده‌اند.

 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی حمله صبح شنبه نهم اسفند رژیم صهیونیستی و آمریکا به شهادت رسیدند.

هیئت دولت بامداد یکشنبه دهم اسفند در پی شهادت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ۴۰ روز عزای عمومی در کشور اعلام کرد.

مجلس خبرگان رهبری بامداد دوشنبه هجدهم اسفند در بیانیه‌ای، آیت‌الله «سید مجتبی حسینی خامنه‌ای» را به‌عنوان رهبر جدید انقلاب اسلامی ایران تعیین و معرفی کرد.

کد خبر 964891

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.