کاظمی: در شرایط فعلی برنامه‌ای برای برگزاری آموزش حضوری نداریم

وزیر آموزش‌وپرورش گفت: در شرایط فعلی و تا اطلاع ثانوی برنامه‌ای برای آموزش حضوری نداریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علیرضا کاظمی در جلسه شورای معاونان که به‌صورت نیمه‌حضوری و برخط برگزار شد، ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر، از حضور دختران و مادران ایرانی در اجتماع دختران جان‌فدا و دیگر صحنه‌های اجتماعی را غیورانه و گسترده توصیف کرد و آنان را «دختران انقلاب» و «تاریخ‌سازان آینده کشور» نامید و بر تداوم حضور هوشمندانه مردم در میدان‌ها و برنامه‌ریزی برای تکریم معلمانی که در خط مقدم این حضور آگاهانه نقش آفرینی کرده‌اند، تأکید کرد.

وی در ابتدای این نشست، ضمن عرض تسلیت شهادت جمعی از معلمان، دانش‌آموزان و سرداران شهید در جنگ تحمیلی چهل‌روزه، فرارسیدن روز دختر را تبریک گفت و حضور پررنگ دختران و مادران در رویدادهای اخیر را نشانه‌ای از پویایی اجتماعی دانست.

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به راهپیمایی‌های اخیر اظهار کرد: دختران ایران‌زمین با حضوری پرشور، جلوه‌ای از هویت انقلابی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی را به نمایش گذاشتند که بی‌تردید در تاریخ ماندگار خواهد شد.

ادامه آموزش مجازی تا حصول اطمینان از بازگشایی مدارس

کاظمی درباره وضعیت فعالیت مدارس ادامه داد: در شرایط فعلی تا اطلاع ثانوی، برنامه‌ای برای آموزش حضوری نداریم و در حال حاضر آموزش‌ها به‌صورت مجازی ادامه خواهد داشت. هرگونه تصمیم برای بازگشایی، با هماهنگی نهادهای ذی‌ربط و با در نظر گرفتن آرامش خاطر و حصول اطمینان از امنیت دانش‌آموزان و معلمان و خانواده‌ها گرفته خواهد شد.

پرداخت مطالبات در دستور کار

وی از قرار گرفتن مطالبات پاداش سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ در دستور کار پرداخت خبر داد و گفت: نتایج آزمون خدمتگزاران نیز ممکن است تا پانزدهم اردیبهشت‌ اعلام خواهد شد.

وزیر آموزش‌وپرورش افزود: برنامه‌ریزی برای جذب و استخدام نیروهای جدید در حال انجام است و به‌زودی تعیین‌تکلیف خواهد شد.

کاظمی، در ادامه بر لزوم تکریم خانواده‌های شهدای اخیر تأکید کرد و گفت: مدیران باید به دیدار خانواده‌های معلمان و دانش‌آموزان شهید بروند و از آنان به‌صورت ویژه تجلیل کنند.

وی ضمن برشمردن مجاهدت ها و ویژگی های شخصیتی معلم شهید بابری، افزود: در میان معلمان شهید، انتخاب یک چهره شاخص به‌عنوان معلم نمونه شهید نیز باید در دستور کار قرار گیرد.

برگزاری مجازی آیین‌های فرهنگی و بسیج ظرفیت استان‌ها

وزیر آموزش‌وپرورش درباره آیین «سپاس معلم» نیز اظهار کرد: این برنامه با توجه به شرایط کشور، به‌صورت مجازی یا ترکیبی برگزار خواهد شد و سناریوهای مختلفی برای آن در نظر گرفته می‌شود.

کد خبر 964535

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.