خروجی آموزش‌وپرورش باید ارتقای علمی دانش‌آموزان باشد

استاندار لرستان گفت: نتیجه هرگونه نگاه مدیریتی در آموزش‌وپرورش باید در ارتقای کیفیت آموزشی و بهبود سطح علمی دانش‌آموزان و جامعه فرهنگیان نمایان شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، سید سعید شاهرخی، استاندار لرستان، امروز _ شنبه بیست و نهم فروردین _ در گردهمایی فرهنگیان استان، با تأکید بر نقش تعیین‌کننده رهبری و مردم در تداوم و موفقیت انقلاب اسلامی، دو عامل «رهبری فرزانه» و «حضور آگاهانه مردم در صحنه» را رمز اصلی اقتدار کشور عنوان کرد.

وی با اشاره به نقش مردم در تقویت توان دفاعی کشور افزود: اگر امروز یگان‌های هوافضای کشور در عرصه دفاعی اثرگذار هستند، این توان در سایه حضور و پشتیبانی مردم در صحنه‌های مختلف اجتماعی و سیاسی شکل گرفته است؛ موضوعی که از سوی مسئولان نظامی نیز مورد تأکید قرار گرفته است.

استاندار لرستان با اشاره به حضور پرشور مردم استان در مقاطع مختلف گفت: در ۴۸ روز گذشته، مردم شهرستان‌های مختلف از جمله ازنا، الیگودرز و خرم‌آباد با شور و همراهی مثال‌زدنی در صحنه حضور داشتند و این همراهی، نشانه‌ای روشن از بصیرت و وفاداری مردم استان است.

وی ادامه داد: این کشور تا زمانی که تحت هدایت رهبری معظم انقلاب و حمایت مردم آگاه و بصیر قرار دارد، در برابر هرگونه تهدیدی شکست‌ناپذیر خواهد بود.

شاهرخی با اشاره به رویکرد مدیریتی در استان لرستان تصریح کرد: از ابتدای حضور در استان، تلاش شده است با پرهیز از اختلافات و تنش‌های غیرسازنده، مسیر همگرایی و وحدت میان ارکان مختلف حاکمیت تقویت شود و امروز شاهد همدلی کامل میان شورای تأمین، ائمه جمعه و مجمع نمایندگان هستیم.

استاندار لرستان در ادامه با تأکید بر جایگاه آموزش‌وپرورش در شکل‌گیری سرمایه اجتماعی گفت: دانش‌آموزان بخش مهمی از عمر خود را در اختیار نظام تعلیم و تربیت سپری می‌کنند و شخصیت آنان در محیط مدارس شکل می‌گیرد؛ بنابراین توجه به این حوزه باید جدی، هدفمند و متفاوت باشد.

وی با انتقاد از رویکردهای سیاسی در آموزش‌وپرورش اظهار کرد: فضای تعلیم و تربیت نباید به عرصه فعالیت‌های جناحی تبدیل شود و کسانی که نگاه سیاسی دارند باید فعالیت خود را در چارچوب‌های حزبی دنبال کنند؛ زیرا محیط مدرسه جایگاه تربیت و آموزش است، نه رقابت‌های سیاسی.

شاهرخی بیان کرد: نتیجه هرگونه نگاه مدیریتی در آموزش‌وپرورش باید در ارتقای کیفیت آموزشی و بهبود سطح علمی دانش‌آموزان و جامعه فرهنگیان نمایان شود.

استاندار لرستان با تأکید بر اصل شایسته‌سالاری گفت: رویکرد مدیریت استان، استفاده از همه ظرفیت‌ها برای حمایت از معلمان و مدیران توانمند است و ملاک اصلی در تصمیم‌گیری‌ها، تخصص، کارآمدی و شایستگی افراد خواهد بود، نه وابستگی‌های شخصی یا گروهی.

کد خبر 964397

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.