ارزیابی ۲۶ ملک آسیب‌دیده در منطقه ۱۵ اصفهان/ آغاز تعمیرات و اتمام بخشی از عملیات

مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان گفت: ارزیابی ۲۶ ملک آسیب‌دیده در این منطقه انجام شده است.

هوشنگ نظری‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا ضمن‌محکوم کردن جنایات جنگی دشمن صهیونی آمریکایی با تشریح اقدامات انجام‌شده پس از آسیب‌های واردشده به برخی املاک منطقه ۱۵ اظهار کرد: روند ارزیابی و تعیین میزان خسارت این واحدها به‌طور کامل انجام شده و تعمیرات آن‌ها در حال اجرا است.

وی افزود: در پی رخدادهای اخیر ۲۶ ملک – که عمدتاً کاربری مسکونی دارند – دچار آسیب شدند؛ تیم‌های تخصصی شهرداری بلافاصله پس از وقوع حادثه در محل حاضر شدند و با انجام بررسی‌های میدانی، برآورد دقیق خسارت برای هر ملک را ثبت و پرونده فنی آن را کامل کردند.

مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان ادامه داد: بر اساس نتایج این ارزیابی‌ها، برنامه تعمیراتی و اقدامات ایمن‌سازی تدوین شده و اجرای آن در دستور کار قرار گرفته است.

نظری‌پور افزود: عملیات تعمیرات در بخشی از این واحدها به پایان رسیده و در برخی یگر ادامه دارد.

وی با تأکید بر ضرورت بازگشت سریع شرایط به وضعیت پایدار گفت: تلاش مجموعه منطقه بر این است که این فرآیندها با حداکثر سرعت و دقت ادامه یابد تا شهروندان بتوانند بدون دغدغه به زندگی عادی بازگردند.

مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان تصریح کرد: مالکان واحدهای خسارت‌دیده ناشی از جنگ می‌توانند برای ثبت درخواست و پیگیری امور مربوطه با سامانه ۱۳۷ تماس بگیرند.

ارزیابی ۲۶ ملک آسیب‌دیده در منطقه ۱۵ اصفهان/ آغاز تعمیرات و اتمام بخشی از عملیات

کد خبر 960227

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.