خطر نشت گاز پس از لرزش‌های ناشی از انفجار/ ضرورت بازبینی وسایل گرمایشی و مسیرهای خروج دود

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان با اشاره به خطر نشت گاز پس از لرزش‌های ناشی از انفجار بر ضرورت بازبینی وسایل گرمایشی و اتصالات آنها و مسیرهای خروج دود تاکید کرد.

مجتبی دهقانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به احتمال گرفتگی، تخریب یا از جا در آمدن اتصالات وسایل گرمایشی و مسیرهای خروج دود در پی وقوع انفجار و موج آن اظهار کرد: در پی وقوع انفجارهای ناشی از درگیری‌های اخیر در برخی مناطق مسکونی و انتقال موج انفجار و لرزش به ساختمان‌ها، به شهروندان توصیه می‌شود در اسرع وقت نسبت به بررسی وضعیت وسایل گرمایشی و مسیرهای خروج دود در واحدهای مسکونی اقدام کنند.

وی افزود: هم‌وطنان باید توجه داشته باشند که لرزش‌های ناشی از انفجار می‌تواند باعث جابه‌جایی یا شل شدن اتصالات وسایل گرمایشی از جمله بخاری‌ها و دودکش‌ها شود و این موضوعی است که در صورت بی‌توجهی می‌تواند خطرات جدی برای ساکنان ساختمان‌ها به همراه داشته باشد.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان تصریح کرد: در همین راستا لازم است افراد اتصالات بخاری، لوله‌های دودکش و قطعات رابط را با دقت مورد بررسی قرار دهند تا اطمینان حاصل شود در اثر ضربه یا لرزش از جای خود خارج نشده است.

دهقانی ادامه داد: حتی جابه‌جایی یا جدا شدن چند میلی‌متری این اتصالات می‌تواند موجب نشت گازهای خطرناک شود و زمینه بروز حوادث ثانویه‌ای همچون گازگرفتگی یا آتش‌سوزی را فراهم کند.

وی گفت: همچنین تاکید می‌شود در صورت مشاهده هرگونه نشتی، استشمام بوی گاز یا شل بودن اتصالات وسایل گرمایشی، شهروندان در نخستین اقدام دستگاه گرمایشی را خاموش کنند، پنجره‌ها را برای تهویه هوا باز بگذارند و از روشن کردن کلیدهای برق خودداری کنند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان اضافه کرد: در چنین شرایطی توصیه می‌شود موضوع در سریع‌ترین زمان ممکن به سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی اطلاع داده شود تا از بروز خطرات احتمالی جلوگیری شود.

دهقانی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط خاص و احتمال آسیب‌های نامحسوس به تجهیزات ساختمان‌ها، افراد باید بازبینی تأسیسات گازرسانی و وسایل گرمایشی را جدی بگیرند و در صورت نیاز از افراد متخصص برای بررسی دقیق‌تر کمک بگیرند.

کد خبر 959082

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.