اسکان مسافران نوروزی در شهر اصفهان با یک سوم ظرفیت انجام می‌شود

سخنگو و مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان گفت: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته، یک سوم ظرفیتی که برای اسکان مسافران نوروزی استفاده می‌شود، برای مسافران و مابقی برای آسیب‌دیدگان جنگ در نظر گرفته شده است.

سید علی معرک‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: خبری امروز در شبکه های اجتماعی منتشر شد مبنی بر اینکه آسیب‌دیدگان جنگ در شهر اصفهان در مجموعه باغ فدک و چادرها اسکان داده می‌شوند که با مراجعه به اصل خبر مشخص است که چنین موضوعی اعلام نشده بود؛ محتوای واقعی خبر مبنی بر این بوده است که یک سوم ظرفیتی که برای اسکان مسافران نوروزی استفاده می‌شود، برای مسافران و مابقی برای آسیبب‌دیدگان جنگ در نظر گرفته شده است.

وی افزود: ظرفیت‌های اسکان ستاد خدمات سفر شهر اصفهان شامل هتل‌ها، مهمان‌پذیرها، خوابگاه‌های دانشجویی، مراکز خانه معلم، مدارس، مجموعه باغ فدک و مجموعه باغ تندرستی است که به ترتیب اولویت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سخنگو و مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان گفت: برخی از افراد فعال در شبکه‌های اجتماعی از این خبر سوءبرداشت و برخی شیطنت رسانه‌ای انجام دادند و زحماتی که مدیریت شهری و دیگر مسئولان استانی در این مدت در بخش های مختلف انجام داده اند را زیر سوال برده‌اند که تقاضا می‌شود در این شرایط جنگی مجموعه‌ها و نهادهای نظارتی با افرادی که با انتشار اخبار جعلی و اشتباه موجب زیر سوال بردن خدمات دستگاه‌ها و تکدر خاطر شهروندان می‌شوند، به طور جدی طبق قانون برخورد نمایند.

کد خبر 957726

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.