سامانه جدید بارشی زمستانه با وزش باد شدید در انتظار اصفهان است

کارشناس اداره کل هواشناسی اصفهان از صدور دو هشدار سطح زرد با فعالیت سامانه وزش باد به نسبت شدید تا شدید و بارش باران و برف در مناطق سردسیر و نوسانات دمایی در مناطق مستعد استان خبر داد.

حجت‌الله علی عسکریان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا درباره پیش‌بینی وضعیت جوی هوای استان اصفهان اظهار کرد: بررسی آخرین مدل‌ها و تحلیل‌های نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد تا وقت سه‌شنبه هفته جاری، جوی پایدار آسمان صاف تا کمی ابری، گاهی همراه با وزش باد و در مناطق مرکزی گاهی با غبار رقیق پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: براساس داده‌های هواشناسی از روز سه‌شنبه تا وقت چهارشنبه جاری شرایط ناپایداری جو به صورت وزش باد به نسبت شدید تا شدید و تندباد لحظه‌ای در بیشتر مناطق و در نواحی غربی احتمال بارش برف و باران مورد انتظار است.

کارشناس اداره کل هواشناسی اصفهان درباره صدور هشدار سطح زرد با فعالیت سامانه وزش باد به نسبت شدید تا شدید از روز سه‌شنبه تا پایان وقت چهارشنبه ششم اسفند در استان، تصریح کرد: فعالیت این سامانه با وزش باد به نسبت شدید تا شدید، در نواحی مستعد گردوخاک و کاهش کیفیت هوا، در نیمه شرقی احتمال وقوع طوفان لحظه‌ای پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: طی مدت یاد شده تمام مناطق استان به‌ویژه نواحی شمال، شرق و جنوب استان آران و بیدگل، اردستان، انارک، بادرود، چوپانان، خوانسار، خور و بیابانک، دهاقان، سمیرم، برخوار (دولت آباد)، لنجان، زواره، سمیرم، کاشان، کبوتر آباد، کوهپایه، مبارکه، مهاباد، شاهین شهر و میمه، نایین، نطنز، ورزنه، خوانسار، گلپایگان تحت تاثیر سامانه مذکور است.

عسکریان اضافه کرد: احتمال اختلال در ناوگان حمل نقل زمینی، ریلی و هوایی، در نواحی مستعد کاهش کیفیت هوا به سبب افزایش غلظت آلاینده‌ها، سقوط اشیا از ارتفاعات، شکستن نهال و درختان فرسوده، احتمال خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها و تابلوهای تبلیغاتی و گلخانه‌ها، و احتمال آسیب به تاسیسات حساس به گرد و خاک و سازه‌های سبک از مخاطرات این سامانه است.

وی افزود: احتیاط در سفرهای بین شهری، رعایت سرعت مطمئن و فاصله طولی در رانندگی، پرهیز از صعود به ارتفاعات، عدم حضور بیماران تنفسی، افراد سالخورده و کودکان در فضای باز، خودداری از توقف و پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه کاره، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت از جمله تابلوهای تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها و تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به صنعت کشاورزی توصیه می‌شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی اصفهان درباره صدور دومین هشدار سطح زرد با فعالیت سامانه بارشی از عصر سه‌شنبه تا اوایل وقت چهارشنبه جاری در استان، گفت: این سامانه با بارش باران و برف در مناطق سردسیر، وزش باد شدید موقتی، نوسانات دمایی، در نواحی مرتفع احتمال شکل‌گیری کولاک برف، پدیده مه، احتمال بهمن در نواحی برفگیرِ کوهستانی، اختلال در تردد شهری و بین‌شهری، لغزندگی جاده‌ها و کندی حرکت خودروها، همراه خواهد بود.

وی با اشاره به فعالیت سامانه بارشی در مناطق غربی استان بویین میان دشت، چادگان، خوانسار، فریدن (داران)، عسگران، فریدونشهر و گلپایگان، اظهار کرد: پرهیز از سفرهای غیر ضروری، رانندگی با سرعت مطمئن و رعایت فاصله طولی، مجهز بودن خودروها به وسایل زمستانی و سوخت کافی، خودداری از فعالیت‌های کوه‌نوردی، احتیاط در فعالیت‌های تفریحی نظیر طبیعت‌گردی و ورزش‌های هوایی، آمادگی نیروهای امدادی الزامی است.

عسکریان با بیان اینکه دما طی ۲۴ ساعت آینده در بیشتر مناطق استان یک تا دو درجه افزایش خواهد داشت، خاطرنشان کرد: بیشینه دمای شهر اصفهان در گرمترین ساعات امروز به ۲۵ درجه و کمینه آن بامداد فردا به شش درجه سلسیوس بالای صفر می‌رسد، البته زواره با ۲۸ درجه و بوئین میاندشت با پنج درجه زیر صفر سردترین نقطه استان است.

کد خبر 950587

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.