۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۳
بازیگر «قهوه تلخ» درگذشت

اصغر شریعتی بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون درگذشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از انجمن بازیگران خانه تئاتر، اصغر شریعتی بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون درگذشت. این بازیگر بر اثر ناراحتی کبد و به‌دنبال آن ناراحتی کلیه در بیمارستان بستری شد و دیروز _چهارشنبه هشتم بهمن_ درگذشت.

شریعتی متولد سال ۱۳۵۰ و دانش آموخته تئاتر بود و در نمایش‌هایی همچون «وراجی»، «نقص»، «سگ آمریکایی» به کارگردانی رکن‌الدین خسروی، «سه پنجره از زندگی» کار علیرضا امینی، «آینه‌گر و دیگران» کار کیوان نخعی، «اربابم پاکروان و نوکرش ماهک خوش‌سیما» به کارگردانی محمد حسین ناصربخت، «لاک پشت» و «غروب یک روز پاییزی» به کارگردانی حسین محب اهری، «بیژن و منیژه» و «رستم و سهراب» کار رسول نجفیان، «هتل ایران» به کارگردانی افشین هاشمی و … بازی کرده بود.

بازی در فیلم‌های «مسافر جنوب» پرویز شهبازی، «خیلی دور خیلی نزدیک» رضا میرکریمی و مجموعه‌های تلویزیونی «مختارنامه» داود میرباقری، «در چشم باد» مسعود جعفری جوزانی، «قهوه تلخ» از مهران مدیری، «دست بالای دست» از مجید مولایی در کارنامه این بازیگر ثبت شده است.

شریعتی ساعت ۱۰ صبح امروز _پنجشنبه نهم بهمن_ در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده می‌شود.

کد خبر 943887

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.