به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد صیرفینژاد شامگاه _پنجشنبه دوم بهمن_ در جشن ولادت امام حسین (ع) در ساختمان شهرداری منطقه ۱۰ اصفهان اظهار کرد: امشب شب میلاد با برکت حضرت امام حسین (ع)، امام سوم شیعیان است و ما در محل شهرداری منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان حضور داریم، همان ساختمانی که شب پنجشنبه ۱۸ دیماه مورد حمله فریبخوردگان قرار گرفت و آتش زده شد.
وی با بیان اینکه این مراسم در همان مکان برگزار شده است، افزود: امروز این توفیق را یافتیم که جشن میلاد امام حسین (ع) را جشن بگیریم و اعلام کنیم که در هر صورت ما در میدان هستیم برای خدمت به مردم خداوند شهر اصفهان و این حضور و برگزاری جشن، پیام روشنی از ادامه مسیر خدمترسانی در منطقه است.
مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان با تاکید بر جزئیات حادثه رخ داده در این ساختمان تاکید کرد: ساختمان شهرداری منطقه ۱۰ اصفهان در شب هجدهم دیماه مورد هجوم تعدادی از عوامل فریبخورده قرار گرفت و طبقه همکف ساختمان شهرداری بهطور کامل سوخت و در مجموع چیزی حدود ۲۰۰ میلیارد تومان خسارت به ساختمان، ابنیه و تجهیزات شهرداری وارد شد.
صیرفینژاد گفت: با وجود این اتفاق تلخ، مجموعه شهرداری منطقه ۱۰ تلاش کرد هیچ وقفهای در ارائه خدمات ایجاد نشود و از همان ابتدا برنامهریزی شد تا با همراهی کارکنان و فراهم کردن شرایط لازم، خدمترسانی به شهروندان ادامه پیدا کند و امور منطقه با نظم و پیگیری پیش برود.
وی ادامه داد: پس از این موضوع، شهرداری منطقه ۱۰ در طبقه همکف ساختمان تاکسیرانی مستقر شد و با همت کارکنان این منطقه بلافاصله در محل جدید مستقر شدیم و خدمترسانی به شهروندان را آغاز کردیم تا مردم منطقه در روند دریافت خدمات شهری با مشکل روبهرو نشوند.
مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: در کنار ادامه خدمترسانی در محل فعلی، در تلاش هستیم که یک ساختمان جدید را در محل خوبی مدنظر بگیریم تا بتوانیم برای شهرداری منطقه ۱۰ اصفهان فضای مناسبتری فراهم کنیم و فعالیتها و خدمات این منطقه با شرایط بهتر و مطلوبتر ادامه پیدا کند.



نظر شما