سرهنگ پرویز رضایینسب در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در خراسان شمالی اظهار کرد: حوالی ساعت ۲۰:۴۰ روز گذشته _یکشنبه هفتم دی_ یک دستگاه خودروی سواری پژو ۴۰۵ نقرهای در حال تردد در محور گرمه به چمنبید، در کیلومتر چهار این مسیر به علت توجه نداشتن به جلو از مسیر خود منحرف و وارد باند مخالف شد.
وی افزود: این خودروی سواری از جلو با یک دستگاه کامیون کشنده حامل بار کود شیمیایی به شدت برخورد کرد.
سرپرست پلیسراه خراسان شمالی خاطرنشان کرد: بر اثر شدت تصادف، هر دو وسیله نقلیه دچار حریق شدند و راننده سواری پژو در محل حادثه جان خود را از دست داد، راننده کامیون نیز مجروح و توسط نیروهای امدادی به مراکز درمانی منتقل شد.
رضایینسب اضافه کرد: کارشناسان علت تامه حادثه را بیاحتیاطی راننده سواری پژو به دلیل انحراف به چپ اعلام کردهاند.
وی با قدردانی از حضور سریع عوامل انتظامی، دو تیم پلیسراه گرمه و جاجرم-میامی، نیروهای آتشنشانی، هلالاحمر، اورژانس و کارکنان اداره راهداری شهرستان گرمه گفت: با توجه به خطر بالقوه بار شیمیایی کامیون، واکنش سریع تیمهای امدادی از گسترش آتشسوزی جلوگیری کرد و عملیات ایمنسازی و پاکسازی صحنه در سریعترین زمان ممکن انجام شد.




نظر شما