اصلاح قانون مهریه دوباره در مجلس

ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و قانون مدنی در دستور کار نمایندگان قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، جلسه علنی امروز _چهارشنبه سوم دی‌_ مجلس شورای اسلامی به ریاست محمدباقر قالیباف و با حضور ۲۰۳ نماینده آغاز شد.

در جلسه امروز ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و قانون مدنی و گزارش کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی اصل (۴۴) قانون اساسی در مورد طرح اصلاح قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها در دستور کار نمایندگان قرار دارد.

بررسی گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در مورد طرح حمایت از تولید کشاورزی و افزایش تاب‌آوری تأمین نیازهای غذایی در شرایط جنگی و بحرانی نیز در دستور کار امروز نمایندگان در صحن علنی مجلس شورای اسلامی است.

بررسی گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد لایحه اصلاح قانون به‌کارگیری سلاح توسط مأموران نیروهای مسلح در موارد ضروری قرار است امروز در جلسه علنی مجلس بررسی شود.

کد خبر 935130

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.