۵۰ دستگاه اتوبوس برقی سال آینده به شهر اصفهان می‌آید

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان و حومه گفت: سال آینده حداقل ۵۰ دستگاه اتوبوس برقی به شبکه ناوگان اتوبوسرانی اضافه می‌شود؛ در این راستا فاز به فاز برای ورود اتوبوس‌های برقی به شهر حرکت می‌کنیم تا جایی که حداقل ۵۰ درصد ناوگان شبکه اتوبوسرانی اصفهان به اتوبوس برقی و حمل‌ونقل پاک اختصاص پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، داوود بحیرایی امروز _چهارشنبه بیست‌وششم آذر_ در آئین رونمایی از نخستین ناوگان اتوبوس برقی در کلان‌شهر اصفهان به ارزش تقریبی ۴۰۰ میلیارد تومان در قالب هشتادوچهارمین ویژه برنامه «به احترام مردم اصفهان» اظهار کرد: شبکه اتوبوسرانی ستون فقرات حمل‌ونقل عمومی شهر اصفهان است، در این راستا شهروندان سفر با شبکه اتوبوسرانی را ایمن‌ترین سفرها می‌دانند.

وی با اشاره ورود ۱۵ دستگاه اتوبوس برقی به شهر اصفهان افزود: البته این قرارداد شامل ۲۰ دستگاه اتوبوس برقی است که ۵ اتوبوس برقی دیگر را نیز تحویل می‌گیریم و این آغاز کار است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان و حومه با تاکید بر قیمت هر اتوبوس برقی ۲۵ میلیارد تومان است، تصریح کرد: سال آینده نیز حداقل ۵۰ دستگاه اتوبوس برقی به شبکه ناوگان اتوبوسرانی اضافه می‌شود.

بحیرایی افزود: در این راستا فاز به فاز برای ورود اتوبوس‌های برقی به شهر حرکت می‌کنیم تا جایی که حداقل ۵۰ درصد ناوگان شبکه اتوبوسرانی اصفهان به اتوبوس برقی و حمل‌ونقل پاک اختصاص پیدا کند.

کد خبر 933342

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.