به گزارش خبرگزاری ایمنا، شب یلدا، بلندترین شب سال، فرصتی برای گردهماییهای گرم خانوادگی و نمایش خلاقیت در تزئین سفرههای رنگارنگ است. در سالهای اخیر، سنتها در کنار نوآوریهای جدید، طعمی متفاوت به این جشن بخشیدهاند. دیگر تنها هندوانه و انار سفرهها را مزین نمیکنند؛ کیک شب یلدا به نمادی از ذوق و هنر میزبان تبدیل شده است. بهویژه برای عروس و دامادهایی که میخواهند اولین شب یلدای مشترکشان بهیادماندنی باشد، کیک شب یلدا برای عروس اهمیت ویژهای پیدا میکند.
مواد لازم کیک هندوانهای بدون فر
برای تهیه کیک شب یلدا برای عروس و داماد به مواد زیر نیاز خواهید داشت که عبارتند از:
| مواد لازم | مقدار |
| تخم مرغ | ۳ عدد |
| روغن مایع | نصف پیمانه |
| آرد قنادی | ۲ پیمانه |
| شیر | ۲/۳ پیمانه |
| شکر | ۱ پیمانه |
| وانیل | نصف قاشق چایخوری |
| رنگ خوراکی قرمز و سبز | به مقدار لازم |
| شکلات اشکی | برای تزئین |
| بیکینگپودر | یک قاشق مرباخوری |

طرز تهیه کیک هندوانه شب یلدا
- تمام مواد را نیم ساعت قبل از تهیه کیک یلدایی، از یخچال خارج کنید تا با محیط هم دما شوند.
- با همزن تخممرغها، وانیل و شکر را آنقدر بزنید تا سفید و کشدار شود.
- در این مرحله از طرز تهیه کیک شب چله، سه بار آرد را همراه بیکینگپودر الک کنید.
- شیر را به مخلوط تخم مرغها اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.
- روغن را هم اضافه کرده و با همزن در حد مخلوط شدن بزنید.
- به مواد تخم مرغی در دو مرحله آرد الک شده را اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید.
- در این بخش از تهیه کیک شب یلدا خانگی بدون خامه، تمام مواد را باید به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
- به یک قسمت از مواد کیک، رنگ قرمز خوراکی اضافه کرده و بقیه را برای رنگ سبز و سفید نگه دارید.
- قسمت دیگر کیک را به سه قسمت تقسیم کنید، یک سوم برای رنگ سفید جدا کنید و به دوسوم باقی مانده رنگ سبز اضافه کنید.
- کاغذ روغنی به ته تابه دیواره بلند یا قابلمه بیندازید و چرب کنید.
- شعله پخش کن روی شعله گاز بگذارید و شعله را کم کنید.
- از مرکز تابه شروع به ریختن مواد سبز کنید تا در کل تابه یا قابلمه پخش شود.
- رنگ سفید را از مرکز رنگ سبز بریزید و در آخر رنگ قرمز را از مرکز رنگ سفید بریزید.
- روی در تابه یا قابلمه دم کن بگذارید.
- تابه را روی حرارت و شعله پخش کن قرار دهید.
- حدود یک ساعت نهایت یک ساعت و نیم زمان برای پخت لازم است، با خلال دندان یا چنگال چک کنید که کیک پخته است یا خیر.
- بعد از پخت کیک، زمانی که از حرارت افتاد، کاغذ روغنی را از روی کیک جدا کنید و برش دهید.
- کیک هندوانهای را با شکلات اشکی تزئین کنید.
نکات مهم تهیه کیک به شکل هندوانه مخصوص شب یلدا بدون فر
- دمکنی رو از ۵ دقیقه قبل بگذارید تا گرم شود.
- این کیک را بیش از حد نپزید وگرنه تیره رنگ شود.
- در قابلمه رو زودتر از نیم ساعت باز نکنید وگرنه پف کیک میخوابد.
- برای اطمینان از پخته شدن کیک یک خلال دندان در وسط کیک فرو ببرید. اگر خلال تمیز خارج شد یعنی کیک ما پخته در غیر این صورت اجازه بدید تا کامل پخته شود.




نظر شما