گروه‌های امدادی، خدماتی و انتظامی در آماده‌باش هستند

استاندار ایلام با تاکید بر اینکه پس از شدت گرفتن بارش‌ها، ستاد بحران استان تشکیل شده و به تمامی گروه‌های امدادی، خدماتی و انتظامی اعلام آماده‌باش شد، گفت: از مردم عزیز استان انتظار داریم با توجه به حجم بارش‌ها از ترددهای غیرضروری پرهیز کنند و به اطلاعیه‌های ستاد بحران توجه داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، احمد کرمی شب گذشته _چهارشنبه نوزدهم آذر_ در حاشیه بازدید از مراکز امدادی و خدماتی استان اظهار کرد: پس از شدت گرفتن بارش‌ها، ستاد بحران استان تشکیل شده و به تمامی گروه‌های امدادی، خدماتی و انتظامی اعلام آماده‌باش شد.

وی افزود: فرمانداران شهرستان‌ها نیز در حالت آماده‌باش قرار دارند و همه نیروها پای کار هستند.

استاندار ایلام با اشاره به تعطیلی مدارس و مراکز آموزشی بر اساس مصوبه ستاد بحران تصریح کرد: از مردم عزیز استان انتظار داریم با توجه به حجم بارش‌ها از ترددهای غیرضروری پرهیز کنند و به اطلاعیه‌های ستاد بحران توجه داشته باشند، این اقدامات برای حفظ ایمنی شهروندان است.

کرمی خاطرنشان کرد: تمامی دستگاه‌ها در شهرستان‌ها آماده‌باش هستند، مرخصی‌ها لغو شده و نیروها در حالت آماده خدمت قرار دارند. امیدواریم این بارش رحمت الهی موجب خیر و برکت برای استان باشد.

وی بر اهمیت هم‌افزایی و تعامل میان دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد و گفت: انسجام و هماهنگی میان دستگاه‌ها می‌تواند در مواقع بحرانی کمک‌کار باشد تا در مسیرهای مواصلاتی، معابر شهری و روستاها خدمات‌رسانی به شکل شایسته انجام گیرد.

استاندار ایلام تاکید کرد: خوشبختانه این هماهنگی در استان وجود دارد و همه دستگاه‌ها وظایف خود را به‌خوبی انجام می‌دهند.

به گزارش ایمنا، در این بازدید شبانه، معاونان سیاسی و عمرانی استاندار، سردار سلمانی فرمانده نیروی انتظامی، مدیرکل هلال‌احمر، شهردار ایلام، مدیرکل دفتر استاندار و روابط عمومی، مدیرکل و معاون بحران استانداری و برخی اعضای ستاد بحران، استاندار ایلام را همراهی کردند.

ایستگاه مرکزی آتش‌نشانی شهید کشوری، معابر شهری ایلام، پایگاه عملیات امداد و نجات هلال‌احمر، پایگاه اورژانس شماره ۳ شهری ایلام و پایگاه واکنش سریع و امداد هوایی استان از جمله نقاطی بودند که مورد بازدید قرار گرفتند.

کد خبر 931208

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.