برگزاری اجلاس عمومی محیط‌زیست ملل متحد در کنیا با حضور معاون رئیس جمهور

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست برای شرکت در هفتمین اجلاس مجمع عمومی محیط زیست ملل متحد (UNEA-۷) که ۹ تا ۱۲ دسامبر برابر با ۱۸ تا ۲۱ آذر در نایروبی برگزار می‌شود به کنیا سفر کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شینا انصاری با استقبال سفیر ایران در کنیا وارد نایروبی شد تا در هفتمین اجلاس مجمع عمومی محیط زیست ملل متحد (UNEA-۷) که دو سال یک‌بار برگزار می‌شود شرکت کند.

طرح رسمی چالش گرد و غبار در قالب رویداد جنبی تأیید شده توسط یونپ، دیدار و رایزنی با وزای محیط زیست کشورهای دیگر، پیگیری فناوری‌های نوین کاهش آلایندگی صنایع، به‌ویژه در حوزه نفت و حذف فلر، مشارکت در مذاکرات تنظیم معاهده الزام‌آور جهانی مقابله با آلودگی پلاستیک (INC) و استفاده از ظرفیت‌های مالی و فنی بین‌المللی برای مدیریت بحران آب، بازچرخانی پساب و توسعه فناوری‌های بازیافت از جمله مهمترین برنامه‌های رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در هفتمین اجلاس مجمع عمومی محیط زیست ملل متحد است.

شینا انصاری چندی پیش درباره این اجلاس گفته بود؛ موضوع بررسی راه حل رفع ریزگردهای (گرد و غبار) جنوب غرب آسیا و همچنین تفکیک مسائل و موضوعات محیط‌زیست از تحریم‌های ناعادلانه بین‌المللی از سوی ایران در این اجلاس پیگیری و مطالبه خواهد شد.

وی افزود: اجلاس مجمع محیط زیست سازمان ملل بالاترین نهاد تصمیم‌گیری جهانی در امور مربوط به محیط زیست است و اولویت‌ها را برای سیاست‌های جهانی محیط زیست و حقوق بین‌الملل محیط زیست تعیین می‌کند، با توجه به اهمیت این اجلاس از نظر حساسیت موضوع و فراگیری جهانی ای که دارد و همچنین در راستای سیاست دیپلماسی محیط زیستی که دولت چهاردهم دنبال می‌کند، ما نیز برنامه داریم تا در این اجلاس شرکت و موضوع گرد و غبار و تفکیک مسائل محیط زیست از تحریم‌های ناعادلانه را در نشست‌های تخصصی دنبال کنیم.

هفتمین اجلاس محیط زیست سازمان ملل متحد (UNEA-۷) از ۹ تا ۱۲ دسامبر با حضور بیش از ۱۷۰ وزرا و نمایندگان محیط زیست کشورهای عضو سازمان ملل در نایروبی کنیا برگزار می‌شود. این مجمع، عالی‌ترین نهاد تصمیم‌گیری جهان در حوزه محیط زیست است و نشست امسال در زمانی برگزار می‌شود که کارشناسان آن را زمان بحران برای زمین می‌نامند.

بحران‌های زیست‌محیطی سیاره‌ای شامل تغییرات اقلیمی، طبیعت، از دست رفتن زمین و تنوع زیستی، و آلودگی و زباله، سیستم‌های طبیعی، نجات یخچال‌های طبیعی جهان، مهار شکوفایی عظیم جلبک‌های دریایی، کاهش اثرات زیست‌محیطی هوش مصنوعی، از جمله مسائلی است که انتظار می‌رود در در این اجلاس مورد توجه نمایندگان کشور عضو قرار گیرند.

این مجمع هر دو سال یکبار تشکیل جلسه می‌دهد تا دستور کار جهانی محیط زیست را تعیین کند.

منبع: ایرنا

کد خبر 930874

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.