وضعیت جاده های کشور آنلاین هم اکنون امروز شنبه ۸ آذر + وضعیت جاده چالوس ۲۴ ساعت آینده

آخرین وضعیت محورهای کشور و وضعیت جوی ترافیکی جاده‌های شمالی برای امروز _شنبه هشتم آذر_ اعلام شد که جزئیات بیشتر آن در ادامه آمده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آخرین وضعیت راه‌های کشور امروز _شنبه هشتم آذر_ به شرح زیر است:

آخرین وضعیت جوی ترافیکی محورهای شمالی

- تردد روان در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه و آزادراه تهران – شمال، آزادراه تهران – پردیس و آزادراه قزوین – رشت و محور قدیم تهران - بومهن (رفت و برگشت)

- محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی است.

آخرین وضعیت جوی ترافیکی سایر محورها

- ترافیک سنگین در آزادراه قزوین – کرج حدفاصل پایانه شهید کلانتری تا پل کلاک

- ترافیک سنگین در محور شهریار – تهران محدوده شهرقدس

آخرین پیش‌بینی وضعیت جوی کشور

صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین پیش‌بینی وضعیت جوی کشور بر اساس جدیدترین نقشه‌های هواشناسی اظهار کرد: طی روزهای یکشنبه و دوشنبه در بیشتر مناطق کشور آسمان صاف همراه با جوی پایدار است و به همین سبب طی این مدت در شهرهای صنعتی و پرجمعیت کشور همراه با افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در حد ناسالم پیش بینی می‌شود.

وی افزود: بعد از ظهر دوشنبه به تدریج با عبور سامانه بارشی از غرب و شمال غرب کشور در بعضی نقاط استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، کرمانشاه، لرستان، زنجان، همدان، قزوین و ارتفاعات البرز مرکزی، افزایش ابر و بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: سه‌شنبه در نیمه شمالی استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و مناطقی از اردبیل، گیلان، غرب مازندران، ارتفاعات البرز مرکزی و زاگرس مرکزی، شاهد بارش پراکنده خواهیم بود.

ضیائیان ادامه داد: چهارشنبه بارش در استان‌های ساحلی دریای خزر تشدید می‌شود و در مناطقی از مرکز و شمال شرق کشور نیز بارش پراکنده رخ خواهد داد و بارش در مناطق سردسیر و کوهستانی به شکل برف خواهد بود.

وی گفت: از بعد از ظهر دوشنبه و طی روز سه‌شنبه با توجه به وزش نسبی باد به تدریج کاهش نسبی آلودگی هوا در شمال غرب کشور و دامنه‌های جنوبی البرز مورد انتظار است و طی دو روز آینده خلیج فارس مواج است.

کد خبر 927972

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.