شکست مقابل قطر جبران شد/ شاگردان رافائل از مالدیو انتقام گرفتند

دیدار دو تیم‌ملی هندبال مردان ایران و مالدیو در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی با پیروزی ایران به‌پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مسابقات همبستگی کشورهای اسلامی از روز _چهارشنبه پانزدهم آبان_ آغاز شد، اما افتتاحیه این مسابقات به‌طور رسمی روز _جمعه شانزدهم آبان_ برگزار شد؛ امروز _یکشنبه بیست‌وپنجم آبان_ از ساعت ۱۲:۳۰ در چهارمین روز از رقابت‌های هندبال کشورهای اسلامی، تیم هندبال ایران به مصاف مالدیو رفت و در نهایت با اختلاف پیروز شد.

بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی

دیدار تیم‌های ملی ایران و مالدیو

علی رحیمی کازرونی، امیرحسین فیروزبخت، محمد غلامی، یاسین کبیریان‌جو، میلاد قلندری، افشین صادقی، کیانوش پالاد، رضا شجاعی، شهاب صادق‌زاده، محمدرضا کاظمی، آرمان رحمانی، وحید مسعودی، صابر حیدری، سعید علی اکبری، امیدرضا سرپوشی و یونس آثاری ۱۶ بازیکن تیم ملی هندبال مردان کشورمان در این بازی‌ها هستند.

محسن کرباسچی (سرپرست)، رافائل کاستیو (سرمربی)، مجید رحیمی‌زاده (مربی) و علی بخشی (ماسور) نیز کادر تیم ملی هندبال مردان ایران را تشکیل می‌دهند.
رافائل کاستیو در بازی‌های کشورهای اسلامی لژیونرهای هندبال ایران را در اختیار ندارد و با ترکیبی از بازیکنان شاغل در لیگ داخلی پای به این رویداد گذاشته است.

شرح بازی:

در نیمه ابتدایی شاگردان رافائل کاسیتو بازی را مالکانه و پر گل به سود خود آغاز کردند و به مرور با گلزنی‌های بیشتر موفق شدند در پایان نیمه ابتدایی با عملکرد خوب‌شان پیروز میدان باشند و زمین مسابقه را ترک کنند.

در نیمه دوم روند نیمه نخست را تکرار کردند و با استفاده از همه موقعیت‌های خود، مسیر صعود را برای خود هموارتر کردند و در نهایت با نتیجه ۵۷ بر ۱۴ با اختلاف بسیار با تیم مالدیو، راهی رختکن شدند.

شاگردان کاسیتو یک شکست سنگین مقابل قطر را از دیدار گذشته خودشان در کارنامه دارند؛ به همین ترتیب روز _سه‌شنبه بیست‌وهفتم آبان_ دیدار تیم‌های ملی هندبال ایران و امارات را در پیش داریم، هر دو تیم یک پیروزی و یک شکست را در کارنامه دارند، فاتح جدال ایران و امارات تعیین‌کننده تیم دوم صعود کننده از این گروه خواهد بود.

کد خبر 924674

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.