پیروزی مقابل امارات نتیجه‌ای ارزشمند بود/ عبدی فلسفه‌ای متفاوت دارد

کارشناس فوتبال کشورمان گفت: نوع فلسفه بازی حسین عبدی با سایر سرمربیانی که پیش از این هدایت تیم امید را بر عهده داشتند متفاوت است. از سوی دیگر تجربه حضور وی در تیم‌های ملی بیشتر است و باید در بازی‌های آینده ببینیم که این تفکرات تا چه اندازه در تیم امید اجرایی خواهد شد.

فرهاد پورغلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا درباره پیروزی امیدهای ایران مقابل امارات اظهار کرد:بدون تردید در هر تورنمنتی تقابل‌های اول همیشه بازی‌های سختی هستند. در نیمه نخست مالکیت بازی در اختیار تیم کشورمان بود و از لحاظ مالکیت توپ عملکرد خوبی داشتیم. چند شوت به سمت دروازه حریف زدیم و اجازه ایجاد موقعیت گل جدی را هم به تیم مقابل ندادیم که این موضوع نکته مثبتی بود.

وی افزود: البته تیم حسین عبدی به دلیل دیر اضافه شدن برخی بازیکنان به هماهنگی بیشتری نیاز دارد؛ بیشتر این بازیکنان پیش از این با سرمربی تیم امید کار کرده بودند و به همین دلیل عبدی آشنایی کاملی با آن‌ها داشت. در نیمه نخست بیشتر حملات ایران از کناره‌ها بود و توانستیم موقعیت‌های مناسبی روی دروازه حریف ایجاد کنیم. با این وجود یکی از مشکلات ما این بود که نتوانستیم موقعیت‌های خیلی زیادی خلق کنیم چراکه سرعت بازی پایین بود. زمانی که توپ را به دست می‌آوردیم، حرکت ما به سمت زمین حریف با سرعت کافی انجام نمی‌شد و این فرصت را به حریف می‌داد که آرایش دفاعی خود را به‌خوبی شکل دهد.

کارشناس فوتبال کشورمان تصریح کرد: در نیمه نخست تیم حریف هم روی ضربات ایستگاهی یک موقعیت بسیار خوب داشت و مدافع ما از روی خط دروازه توپ را بیرون کشید. در نیمه دوم بازی متفاوتی را شاهد بودیم. در فاصله چند دقیقه توانستیم دو گل به ثمر برسانیم. یکی از نکاتی که موجب برتری ما شد افزایش سرعت بازی بود. اگر دقت کنید در ضدحملاتی که زدیم وقتی سرعت بازی‌ را بالا بردیم حریف نتوانست به‌سرعت آرایش دفاعی خود را شکل دهد و ما توانستیم با ایجاد پراکندگی در خط دفاعی حریف به گل برسیم. سه گل زدیم و در مجموع نیمه دوم بازی بهتری انجام دادیم. این پیروزی بسیار ارزشمند بود و بدون تردید با اضافه شدن بازیکنانی همچون حسین‌زاده شرایط تیم بهتر هم خواهد شد.

وی ادامه داد: در نیمه دوم سرعت بازی را افزایش دادیم و همین موضوع کمک کرد تا به موفقیت برسیم. البته تیم حریف هم یکی دو موقعیت داشت که یکی از آن‌ها را تبدیل به گل کرد، اما در مجموع نتیجه خوبی برای شروع کار بود و این پیروزی از لحاظ روحی و روانی نیز می‌تواند برای تیم ما ارزشمند باشد. با توجه به اینکه برخی از بازیکنان دیرتر به تیم اضافه شدند، نمی‌توانیم با قاطعیت زیادی درباره کیفیت تعویض‌ها صحبت کنیم. با این وجود بازیکنانی که وارد زمین شدند توانستند تأثیرگذار باشند و به تغییر جریان بازی کمک کنند.

پورغلامی خاطرنشان کرد: نوع فلسفه بازی حسین عبدی با سایر سرمربیانی که پیش از این هدایت تیم امید را بر عهده داشتند متفاوت است. از سوی دیگر تجربه حضور وی در تیم‌های ملی بیشتر است و باید در بازی‌های آینده ببینیم که این تفکرات تا چه اندازه در تیم امید اجرایی خواهد شد. برخی از مهره‌های ما درگیر مسابقات آسیایی و لیگ نخبگان بودند و از تیم باشگاهی به تیم ملی اضافه شدند، بنابراین خستگی آن‌ها طبیعی بود. بر این باور هستم پیروزی ارزشمندی را کسب کردیم.

وی اضافه کرد: بدون تردید با اضافه شدن بازیکنان دیگر و با توجه به شرایطی که ملی پوشان ما پیدا خواهند کرد در تقابل با ژاپن شاهد نمایش زیباتری از امیدهای ایران خواهیم بود.

به گزارش ایمنا، تیم ملی امید ایران امروز _چهارشنبه بیست‌وپنجم شهریور_ در چارچوب رقابت‌های مرحله گروهی ناگویا ۲۰۲۶ در گروه B برابر امارات قرار گرفت و با نتیجه سه بر یک از سد حریف خود گذشت. شاگردان عبدی در دومین مصاف خود آماده رویارویی با چین خواهند شد.

کد مطلب 1004863

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.