فدراسیون ورزش‌های همگانی نقش اصلی و محوری در توسعه ورزش استان ایفا کند

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: فدراسیون ورزش همگانی در ارتقای سلامت جامعه می‌تواند با تخصیص اعتبارات ویژه، خرید تجهیزات مدرن و اجرای برنامه‌های تحول‌آفرین موجب تحول در ورزش استان شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، یدالله رحمانی، شامگاه_ پنجشنبه سوم مهر _ در دیدار با علی خلیلی، رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی کشور اظهار کرد: بازدیدهای میدانی مدیران کشوری نشان‌دهنده عزم راسخ آنان برای توسعه و پیشرفت حوزه‌های مربوطه است.

وی با اشاره به نقش بی‌بدیل ورزش همگانی در ارتقای سلامت جامعه افزود: به صورت جدی به نقش و جایگاه ورزش همگانی باور دارم، چرا که ورزش همگانی با کمترین هزینه ممکن، می‌تواند بیشترین سطح سلامتی را برای آحاد جامعه به ارمغان آورد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: هر پزشکی در ابتدایی‌ترین سطح، ساده‌ترین و مؤثرترین ورزش، یعنی پیاده‌روی را توصیه می‌کند، نسخه پایانی همه پزشکان، «پیاده‌روی» بوده است، این فعالیت ساده اما بسیار تأثیرگذار، علاوه بر بهبود سیستم تنفسی و سلامت جسم، با کمترین هزینه قابل اجرا است.

وی با اشاره به انتصاب «مجید پارسایی» به‌عنوان مدیرکل ورزش و جوانان استان، تصریح کرد: مدیرکل ورزش و جوانان استان مدیری خوش‌فکر، متخصص، مجرب و آشنا به ظرایف حوزه ورزش است.

رحمانی در تشریح نمونه‌ای از موفقیت‌های این مدیر خاطرنشان کرد: نمونه عینی و موفق مدیریت مدیرکل ورزش و جوانان، هدایت و مربیگری تیم نوجوانان هندبال دهدشت است که در شهری با جمعیت حدود ۵۰ هزار نفر، توانستند تیمی را تربیت کنند که پس از ۱۰ سال، در سطح کشور در رده‌های نوجوانان و جوانان حرف اول را می‌زند و این تیم اکنون به مرحله فینال مسابقات آسیایی راه یافته و موفق به کسب سهمیه حضور در جام جهانی نیز شده‌است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های برای برگزاری همایش‌های پیاده‌روی افزود: سعی می‌کنیم در فرصت‌های موجود، در میان مردم استان حاضر شوم و با ایجاد انگیزه و گوش سپردن به دغدغه‌های آنان، به ویژه در حوزه پراهمیت ورزش که علاوه بر سلامت جسم، موجب سلامت روحی و اجتماعی می‌شود، همراهی کنیم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه فدراسیون ورزش‌های همگانی با تخصیص اعتبارات، خرید تجهیزات و انجام اقدامات تحول‌آفرین، نقش اصلی و محوری را در توسعه ورزش استان ایفا کند، به وجود استعدادهای درخشان ورزشی در میان جوانان استان پرداخت و گفت: جوانان پرانگیزه و مستعد کهگیلویه و بویراحمد، با کمترین توجه و حمایت می‌توانند به چهره‌های درخشان ملی و بین‌المللی تبدیل شوند.

وی تصریح کرد: شاهد هستیم که چندین تن از ورزشکاران این استان به مقام‌های برتر کشوری و بین‌المللی دست یافته‌اند، بنابراین با سرمایه‌گذاری هدفمند و مناسب، بی‌شک شاهد ظهور و درخشش قهرمانان بیشتری از این دیار در عرصه‌های جهانی هستیم.

رحمانی با اشاره به تهیه تفاهم‌نامه‌ای مشترک خاطرنشان کرد: پیش‌نویس تفاهم‌نامه همکاری توسط اداره کل ورزش و جوانان استان به سرپرستی مدیرکل ورزش و جوانان تنظیم شود تا مسئولیت‌ها و تعهدات هر یک از طرفین شامل استانداری، وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون ورزش‌های همگانی به وضوح مشخص شود.

وی با اشاره به محدودیت‌های اعتباری استان اذعان داشت: سهم اعتبارات عمرانی استان تنها حدود ۱۰ درصد از کل اعتبارات کشور است، از این رو انتظار داریم در بخش ملی و از سوی وزارتخانه و فدراسیون، کمک و توجه بیشتری به این استان کمتر توسعه یافته صورت گیرد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از فدراسیون ورزش‌های همگانی درخواست کرد تا علاوه بر هیئت تخصصی خود، برای سایر هیئت‌های ورزشی استان نیز حامی و پشتیبان باشد و با معرفی ظرفیت‌های بی‌نظیر و منحصر به فرد استان، همچون اختلاف ارتفاع چشمگیر چهار هزار و ۲۰۰ متری و تنوع آب‌وهوایی به وزیر ورزش و جوانان و اعضای شورای معاونان وزارت، امکان حداکثر بهره‌برداری از این پتانسیل‌های طبیعی برای تمرین تیم‌های ملی در شرایط آب‌وهوایی و ارتفاعی مختلف را فراهم آورند.

کد خبر 909254

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.