وضعیت جاده‌ های کشور آنلاین هم اکنون امروز پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴ / وضعیت هوای راهها و چالوس

آخرین وضعیت محورهای کشور و وضعیت جوی ترافیکی محورهای شمالی برای امروز _پنجشنبه سوم مهر_ اعلام شد که جزئیات بیشتر آن در ادامه آمده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آخرین وضعیت راه‌های کشور امروز _پنجشنبه سوم مهر_ به شرح زیر است:

آخرین وضعیت جوی ترافیکی محورهای شمالی

- ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه

- ترافیک سنگین در آزادراه تهران – شمال مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل تونل البرز تا انتهای آزادراه

- ترافیک سنگین در محور هراز مسیر (جنوب به شمال) محدوده کلرد

- ترافیک سنگین در محور فیروزکوه مسیر (جنوب به شمال) محدوده دماوند

- تردد روان در محور قدیم تهران – بومهن، آزادراه تهران – پردیس و آزادراه قزوین - رشت مسیر (رفت و برگشت) و محور فیروزکوه، آزادراه تهران - شمال و محور چالوس مسیر (شمال به جنوب)

- محور فیروزکوه دارای بارش باران و مه گرفتگی در ارتفاعات و محور چالوس دارای مه گرفتگی در ارتفاعات و سایر محورهای شمالی فاقد مداخلات جوی است.

آخرین وضعیت جوی ترافیکی سایر محورها

- ترافیک سنگین در آزادراه کرج – قزوین حدفاصل مهرشهر تا کمالشهر

- ترافیک سنگین در آزادراه قزوین – کرج – تهران حدفاصل پایانه شهید کلانتری تا استاندارد

- ترافیک سنگین در بزرگراه ورامین – تهران محدوده قلعه نو

- بارش باران در برخی از محورهای استان‌های سمنان، خراسان شمالی، مازندران و گلستان

سامانه ۱۴۱ مرکز جامع اطلاع‌رسانی وضعیت راه‌های کشور

سامانه ۱۴۱ یک پلتفرم کامل جهت مشاهده لحظه‌ای وضعیت جاده‌ها، ترافیک و شرایط جوی است که از طریق وب‌سایت رسمی و اپلیکیشن موبایل در دسترس عموم قرار دارد.

مزایا سامانه ۱۴۱ برای کاربران:

برنامه‌ریزی دقیق سفر با دیدی شفاف از وضعیت مسیر پیش از حرکت.

جلوگیری از مواجهه غیرمنتظره با ترافیک یا شرایط خطرناک.

امکان واکنش سریع از طریق گزارش‌گیری و تعامل با سامانه.

سامانه ۱۴۱ ابزاری بسیار کارآمد برای هر سفر جاده‌ای است که می‌تواند هم امنیت و هم تجربه تردد شما را به شکل قابل‌توجهی بهبود دهد.

آخرین وضعیت جوی استان‌های کشور / ‏‬ جزئیات بارش باران و کاهش دما در کشور

وی افزود: جمعه در نیمه غربی سواحل دریای خزر و بعضی نقاط در اردبیل و شمال آذربایجان شرقی، رگبار و رعد و برق رخ خواهد داد و در سایر نقاط کشور آسمانی صاف پیش بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: شنبه در شمال آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، بعضی نقاط مازندران و یکشنبه و دوشنبه در گیلان و غرب مازندران، بارش باران، گاهی همراه با وزش باد شدید پیش بینی می‌شود.

ضیائیان ادامه داد: طی دو روز آینده به ویژه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب، در ارتفاعات واقع در هرمزگان، جنوب سیستان و بلوچستان و جنوب کرمان، رشد ابرهای همرفتی، رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و خیزش گردوخاک دور از انتظار نیست.

وی گفت: امروز در مرکز و نوار شرقی کشور، جمعه و شنبه در غرب ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی، شمال غرب و نوار شرقی کشور، در بعضی ساعات وزش باد شدید و در نقاط مستعد خیزش گردوخاک پیش بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور اضافه کرد: طی روزهای جمعه و شنبه شکل‌گیری توده گرد و خاک روی عراق و نفوذ آن به مناطق غربی و جنوب غربی کشور دور از انتظار نیست و طی دو روز آینده خلیج فارس و تنگه هرمز مواج و متلاطم است.

کد خبر 909038

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.