«مهر سبز» گامی مهم برای نهادینه‌سازی فرهنگ زیست‌محیطی است

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت: پویش ملی «مهر سبز» فرصتی ارزشمند است تا در کنار آغاز سال تحصیلی، دانش‌آموزان با مسئولیت‌پذیری با طبیعت آشنا شوند و فرهنگ درختکاری در جامعه نهادینه شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدحسین رستمی امروز _سه‌شنبه اول مهر_ در حاشیه برگزاری مراسم آغاز پویش سراسری «مهر سبز» در مدرسه شهید چمران، اظهار کرد: این طرح با شعار «امروز در کنار هم آینده را خواهیم کاشت» همزمان با سراسر کشور آغاز شد و دانش‌آموزان کرمانشاهی با کاشت نهال، پیام دوستی با طبیعت را به جامعه منتقل کردند.

وی افزود: پویش مهر سبز، فرصتی طلایی برای آشنایی نسل جوان با اهمیت منابع طبیعی است. دانش‌آموزان امروز نشان دادند که در کنار تحصیل علم، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و زیست‌محیطی نیز برایشان اهمیت دارد و این رویکرد آینده‌ای روشن برای حفاظت از طبیعت نوید می‌دهد.

مدیرکل منابع طبیعی استان کرمانشاه با اشاره به نقش مردم و نهادهای آموزشی در این زمینه تصریح کرد: با همکاری آموزش و پرورش، دستگاه‌های اجرایی و مشارکت مردمی، می‌توان گام‌های مؤثری در توسعه فرهنگ درختکاری و حفاظت از منابع خدادادی برداشت.

به گزارش ایمنا، این مراسم با حضور پرشور گروههای مختلف مردم و جمعی از مسئولان استان از جمله منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه، نمایندگان مجلس، مدیران کل و فرماندهان نظامی و انتظامی برگزار شد.

در حاشیه این رویداد، استاندار کرمانشاه با کاشت نهال بلوط و سیب در محوطه مدرسه، بر ضرورت گسترش فضای سبز و آموزش محیط زیستی به دانش‌آموزان تأکید کرد.

همچنین در نمایشگاه جنبی این مراسم، آثار هنری و خلاقیت‌های دانش‌آموزان کرمانشاهی در زمینه محیط زیست و صنایع دستی به نمایش گذاشته شد که با استقبال مسئولان و خانواده‌ها همراه بود.

کد خبر 908454

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.