افزایش ۱۴ درصدی تصادفات در جاده‌های استان مرکزی

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: تصادفات جاده ای این استان ۱۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، روح‌الله آشوری _ صبح امروز شنبه بیست و نهم شهریور _ در نشست شورای راهبری کاهش تصادفات استان مرکزی اظهار کرد: استان مرکزی به‌عنوان سومین استان پرتردد کشور، همواره در معرض چالش‌های جدی در حوزه ایمنی جاده‌ای و مدیریت ترافیک قرار دارد.

وی افزود: بر اساس آمارهای رسمی، در پنج ماهه نخست سال جاری، تعداد تصادفات جاده‌ای این استان با افزایش ۲۷ فقره‌ای، معادل ۱۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی تصریح کرد: در این بازه زمانی، تعداد فوت‌شدگان ناشی از حوادث رانندگی نیز با رشد ۱۳ نفری، معادل شش درصد افزایش یافته است، این آمار نشان‌دهنده آن است که شدت تصادفات نیز افزایش یافته و پیامدهای انسانی آن بیش از گذشته احساس می‌شود.

آشوری ادامه داد: بررسی‌های انجام‌شده در خصوص تصادفات برون‌شهری در شهریورماه سال جاری نشان می‌دهد که روند کشته‌شدگان در این ماه نسبت به مدت مشابه سال قبل، با کاهش همراه بوده و تعداد فوت‌شدگان شش نفر کمتر ثبت شده است.

وی افزود: این کاهش می‌تواند نشانه‌ای از تأثیرگذاری برخی اقدامات پیشگیرانه و نظارتی در محورهای برون‌شهری باشد.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی عنوان کرد: تحلیل آماری شهرستان‌های مختلف استان مرکزی نیز تصویر متفاوتی از وضعیت ایمنی جاده‌ای ارائه می‌دهد، شهرستان‌های اراک، خنداب، محلات، آشتیان و دلیجان از ابتدای سال تاکنون در زمینه حوادث رانندگی منجر به فوت، روندی کاهشی داشته است.

آشوری گفت: این موضوع حاصل تلاش‌های محلی در زمینه بهسازی معابر، افزایش نظارت پلیس راهور و اجرای برنامه‌های آموزشی است، در مقابل، شهرستان ساوه تغییری در آمار فوتی‌ها نداشته و وضعیت آن ثابت باقی مانده است اما شهرستان‌های کمیجان، خمین، تفرش، زرندیه و شازند با روند افزایشی در تعداد فوت‌شدگان مواجه بوده‌اند که نیازمند بررسی دقیق‌تر و اقدامات فوری در این مناطق است.

وی گفت: استان مرکزی با توجه به موقعیت جغرافیایی و صنعتی خود، یکی از پرترددترین استان‌های کشور محسوب می‌شود، بر اساس داده‌های ثبت‌شده توسط ۶۶ دستگاه ترددشمار فعال در سطح استان، حجم مجموع تردد در جاده‌های استان طی سال جاری با رشد ۱۷ درصدی همراه بوده است.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: در این میان، تردد خودروهای سواری ۲۰ درصد و خودروهای سنگین سه درصد افزایش یافته و این افزایش حجم تردد، فشار مضاعفی بر زیرساخت‌های جاده‌ای وارد کرده و احتمال وقوع تصادفات را نیز بالا برده است.

سرهنگ آشوری افزود: این آمارها نشان می‌دهد که استان مرکزی با وجود برخی موفقیت‌ها در کاهش تصادفات در مناطق خاص، همچنان با چالش‌های جدی در حوزه ایمنی جاده‌ای مواجه است.

وی ادامه داد: افزایش حجم تردد، رشد آمار تصادفات و فوتی‌ها و تفاوت‌های منطقه‌ای در روند حوادث، همگی نیازمند برنامه‌ریزی جامع، هماهنگی بین‌بخشی و اجرای دقیق مصوبات شورای ترافیک است.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: با رویکردی همه‌جانبه و مشارکت فعال نهادهای اجرایی و شهروندان می‌توان به کاهش پایدار حوادث رانندگی در این استان دست یافت.

کد خبر 907354

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.