برای رفع مشکلات محله آشنستان برنامه‌ریزی می‌کنیم

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان گفت: با هدف بهبود کیفیت زندگی شهروندان محله آشنستان خیابان آتشگاه در دیداری مردمی به بررسی مشکلات و دغدغه‌های اهالی در چهار چوب برنامه محله محور به عنوان «محله من، خانه زندگی» پرداخته شد تا برنامه‌ریزی‌های لازم برای رفع این مشکلات در دست اقدام قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محسن زمانی امروز _چهارشنبه بیست‌وششم شهریور_ در دیدار مردمی با نمازگزاران مسجد جوادالائمه با اشاره به اینکه ارتباط مستمر و نزدیک میان مسئولان و مردم یکی از ارکان اساسی مدیریت شهری به شمار می‌رود، اظهار کرد: یکی از راه‌های مؤثر برای برقراری این ارتباط برگزاری دیدارهای مردمی است که به مسئولان این امکان را می‌دهد تا از نزدیک با مشکلات و نیازهای شهروندان آشنا شوند و برای رفع آن‌ها گام بردارند.

وی افزود: با حضور در مسجد جوادالائمه و دیدار با نمازگزاران محله آشنستان فرصتی فراهم شد تا به‌طور مستقیم از مسائل و دغدغه‌های روزمره شهروندان این منطقه مطلع شویم تا برای رفع مشکلات آن‌ها برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گیرد.

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان با بیان اینکه این دیدارها، گامی در راستای افزایش همدلی و مشارکت مردم در فرایندهای مدیریت شهری و بهبود کیفیت زندگی در محله‌های مختلف است، تصریح کرد: ارتباط نزدیک‌تر با شهروندان و بررسی مشکلات محلی و شنیدن دغدغه‌ها و درخواست‌های شهروندان و گفت‌وگو با آن‌ها موجب می‌شود تا از نزدیک در جریان مشکلات مختلف محله از جمله نواقص خدمات شهری، وضعیت معابر و مشکلات ترافیکی قرار گیریم.

زمانی خاطرنشان کرد: منطقه ۹ شهرداری اصفهان همواره در تلاش است با همکاری شهروندان، مشکلات محلات مختلف را شناسایی و برای رفع آن‌ها اقدامات مؤثری انجام دهد.

وی با اشاره به آمادگی شهرداری برای اجرای طرح‌های عمرانی، ترافیکی و خدماتی برای بهبود کیفیت زندگی اهالی محله آشنستان گفت: از تمام افراد حاضر درخواست می‌کنم تا در طرح‌های توسعه شهری مشارکت فعال داشته باشند.

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان تاکید کرد: این دیدار به‌عنوان گامی مثبت در راستای تقویت ارتباط مردم و مسئولان برای ارتقای سطح خدمات شهری و رفع مشکلات روزمره شهروندان، مورد استقبال گسترده نمازگزاران قرار گرفت.

کد خبر 906512

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.