ارتش: رژیم یاغی صهیونی باید مهار شود

ارتش جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای تاکید کرد که جامعه جهانی امروز بهتر از هر زمان دیگری واقف هستند که این رژیم یاغی و جنایتکار تهدید جدی علیه بشریت است، باید هم اکنون مهار شود وگرنه شاهد گسترش روزافزون جنگ و ترور در دنیا خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ارتش جمهوری اسلامی ایران به مناسبت شهادت احمد غالب ناصرالرهودی، نخست‌وزیر و جمعی از وزرای دولت یمن بیانیه‌ای صادر کرد و شهادت این عزیزان را تبریک و تسلیت گفت؛ متن این بیانیه به این شرح است:

«بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیممِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَیٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًارژیم منحوس صهیونی با ترور دولتمردان یمن به ویژه جناب آقای احمدغالب ناصرالرهودی، نخست‌وزیر و جمعی از وزرای این کشور، بار دیگر خوی وحشی‌گری، جنایتکارانه و به دور از انسانیت خود را به معرض نمایش گذاشت.

جامعه جهانی امروز بهتر از هر زمان دیگری واقف هستند که این رژیم یاغی و جنایتکار تهدید جدی علیه بشریت است که باید هم اکنون مهار شود وگرنه شاهد گسترش روزافزون جنگ و ترور در دنیا خواهیم بود.

ارتش جمهوری اسلامی ایران شهادت نخست‌وزیر کشور یمن، شهید احمدغالب ناصرالرهودی و جمعی از وزرای یمن را به دولت و ملت این کشور تبریک و تسلیت عرض نموده و توفیقات روزافزون ملت شجاع و غیور یمن را در ادامه مبارزه با دشمن صهیونی از خداوند متعال مسئلت می‌نماید.»

کد خبر 900660

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.