همدان، بهترین نمونه وفاق ملی و انسجام را تجربه می‌کند

استاندار همدان با بیان اینکه استان همدان امروز بهترین نمونه وفاق ملی و انسجام را تجربه می‌کند، گفت: اولویت‌بخشی به نقشه راه توسعه و راه‌اندازی ستاد توسعه و پیشرفت استان از برنامه‌های کلیدی برای تسهیل و تسریع در سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت‌های داخلی و خارجی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، حمید ملانوری شمسی امروز _دوشنبه سوم شهریور_ در جلسه شورای اداری استان همدان با اشاره به طرح حمایت از بهبود یافتگان از کمپ‌های ترک اعتیاد اظهار کرد: حدود دو هزار نفر در استان جزو بهبود یافتگان کمپ‌های ترک اعتیاد بوده و تلاش مسئولان برای بازگشت این افراد به زندگی سالم بیش از پیش است.

وی با اشاره به تمرکز بر سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه‌های زیرساختی همچون جاده‌ها و محورهای گردشگری، توسعه فناوری اطلاعات، هوش مصنوعی و دانش‌بنیان‌ها افزود: گردشگری سلامت با حضور کشورهای عضو اکو، گامی مهم برای توسعه صنعت گردشگری استان محسوب می‌شود.

استاندار همدان درباره مدیریت منابع با تاکید بر اهمیت مدیریت آب، خاک و محیط زیست و همچنین افزایش بهره‌وری گفت: نقشه جامع پیشرفت، محور اصلی آب، منابع، محیط زیست و گردشگری را در بر دارد.

ملانوری همچنین از تصویب طرح جامع شهری همدان پس از سال‌ها بلاتکلیفی خبر داد و اضافه کرد: تمام پرونده‌های ماده پنج و مغایرت‌های مربوط به تغییر کاربری اراضی که تا سی سال معطل مانده بود، تعیین تکلیف شده و پرونده‌های معوقه به صفر رسیده است.

وی با اشاره به حمایت از سرمایه‌گذاری در شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، تزریق ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در روستاها و حل مشکلات مربوط به پرونده‌های مسکن از جمله مسکن مهر و طرح اقدام ملی خاطرنشان کرد: برای بیش از ۲۰ هزار واحد مسکونی در دست احداث، موانع رفع شده و پروژه‌ها در حال انجام است.

استاندار همدان بر لزوم تأمین خوراک پتروشیمی‌ها و همچنین بر لزوم اهتمام بیشتر برای تأمین خوراک واحدهای داخلی و حمایت از صادرات و ارزآوری تأکید کرد.

ملانوری با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد، خواستار تخصیص دوازده هزار میلیارد تومان اعتبار برای استان شد تا با تبدیل طرح‌های نیمه‌تمام به اشتغال و تولید، اقتصاد استان را شکوفا کند.

وی بر ضرورت فعال‌سازی واحدهای تولیدی و حمایت از واحدهای فعال در استان که نقشی مؤثر در اشتغال و فعالیت‌های کشور دارند، تأکید کرد.

استاندار همدان همچنین با اشاره به تلاش برای جمع‌آوری متجاهران در استان و کاهش آسیب‌های اجتماعیگفت: تجهیز روستاها به امکانات لازم در دستور کار قرار گرفته است، اما شهرها به ویژه شهر همدان، نیازمند اعتبار ویژه برای توسعه و تجهیز زیرساخت‌ها هستند.

وی با اشاره به ضرورت تجهیز مبادی ورودی استان به دستگاه‌های کنترلی و تشدید نظارت‌ها، خواستار کمک دولت در این زمینه شد.

ملانوری ادامه داد: در حوزه زیرساخت‌ها، موضوع خط انتقال آب تالوار که برای رفع بحران آب شرب استان حیاتی است و با وجود انجام بخشی از این طرح، نیاز به اعتبار و همت جدی برای تکمیل آن وجود دارد تا شبکه پایدار شود، تکمیل این خط انتقال و سالم‌سازی آب، گامی اساسی در جهت تأمین پایدار آب شرب استان خواهد بود.

کد خبر 898469

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.