تجلیل از جانبازان و آزادگان در دهمین سالگرد تدفین شهدای گمنام خوراسگان

دهمین سالگرد تدفین شهدای گمنام خوراسگان با حضور خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و شهروندان در پارک کوثر برگزار و در این آئین ضمن ادای احترام به مقام والای شهیدان، از جانبازان و آزادگان دوران دفاع مقدس تجلیل شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آئین گرامیداشت دهمین سالگرد تدفین شهدای گمنام در پارک خوراسگان، روز سی‌ویکم مرداد با عنوان و برپایی «موکب اتحاد ایران امام رضایی» با حضور پرشور مردم، مسئولان و جمعی از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران برگزار شد.

در این مراسم علاوه بر برگزاری آئین معنوی ادای احترام به مقام شامخ شهیدان، از تعدادی از جانبازان و آزادگان دوران دفاع مقدس تجلیل شد، همچنین برپایی غرفه‌های فرهنگی از جمله خوشنویسی، نقاشی کودک، نمایش خیابانی، عکاسی، سلامت و سرود از برنامه‌های جانبی این مراسم بود که با استقبال شهروندان همراه بود.

هوشنگ نظری‌پور، مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان در حاشیه این آئین ضمن تسلیت ایام حزن و اندوه اهل بیت عصمت و طهارت اظهار کرد: شهدای گمنام، پیام‌آوران فرهنگ ایثار و مقاومت هستند و گرامیداشت یاد و خاطره آنان، رسالتی همگانی است.

وی افزود: امروز در کنار تکریم جانبازان و آزادگان، بار دیگر بر وحدت و همدلی جامعه در سایه آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید شد.

مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان با اشاره به تداوم برنامه‌های فرهنگی و مذهبی در این منطقه افزود: امروز _شنبه یکم شهریور_ هم‌زمان با شب شهادت حضرت امام رضا (ع) یادواره شهدای مسجد اباذر و یکشنبه دوم شهریور مصادف با شام‌شهادت امام رضا (ع) یادواره شهدای محله سفلی برگزار خواهد شد که فرصت ارزشمندی برای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا و انقلاب اسلامی به شمار می‌آید.

کد خبر 897686

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.