به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار طلا در کشور در هفته آخر مرداد ۱۴۰۴، تحت تأثیر عوامل داخلی و جهانی دستخوش نوسانات قابل توجهی شد. در این بازه زمانی، قیمت طلا که از مهمترین داراییهای سرمایهای و پناهگاه امن در شرایط اقتصادی نامشخص به شمار میرود، تغییراتی را تجربه کرد که ریشه در وضعیت دلار آمریکا، بازار جهانی اونس طلا، و همچنین تحولات داخل کشور داشت.
از جمله عوامل مهمی که در نوسانات قیمت طلا مؤثر بودند، قیمت اونس جهانی بود. در بازار جهانی اونس طلا در این بازه زمانی تغییرات اندکی داشت؛ برای مثال اونس طلا روزانه در محدوده ۳۳۴۰ تا ۳۳۴۵ دلار نوسان کرد که نسبت به هفته قبل با ثبات نسبی همراه بود. با این حال، بازار داخلی ایران به دلیل نوسانات نرخ دلار و شرایط سیاسی-اقتصادی داخلی حساس شد.
دلار آزاد در بازار داخلی حدود ۹۲ هزار تومان معامله شد و با وجود عدم نوسان شدید قیمت دلار در این هفته، نرخ آن همچنان تحت تأثیر عواملی نظیر مذاکرات سیاسی و تحریمها باقی ماند. نقدینگی بالا و نگرانیهای اقتصادی، تقاضای خرید طلا را به عنوان یک دارایی امن افزایش داد که منجر به رشد قیمتها در روزهای پایانی هفته شد.




نظر شما