عدالت آموزشی اولویت دولت در آموزش و پرورش است

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: دولت چهاردهم توجه ویژه‌ای به عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت در آموزش و پرورش دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، یدالله رحمانی امروز_ دوشنبه بیست‌وهفتم مرداد_ در آئین افتتاحیه سی‌وهشتمین اجلاس سراسری رؤسای آموزش و پرورش که با حضور رئیس‌جمهور، وزیر آموزش و پرورش و جمعی از مسئولان کشوری به صورت وبیناری برگزار شد با تأکید بر اهمیت نقش آموزش و پرورش در توسعه پایدار کشور اظهار کرد: امروزه توانمندسازی نیروی انسانی، مهم‌ترین عامل توسعه کشورها محسوب می‌شود.

وی افزود: در دنیای امروز معیار برتری کشورها تنها در کشاورزی، صنعت یا گردشگری نیست، بلکه برخورداری از نیروی انسانی توانمند و حرکت در مرزهای دانش، عنصر اصلی توسعه به شمار می‌رود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه رئیس‌جمهور در دولت جدید محوریت آموزش و پرورش را در اولویت قرار داده است، گفت: عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت، دو شعار اصلی اجلاس سی‌وهشتم هستند و این دو موضوع باید به‌صورت جدی در همه سطوح دنبال شوند.

عدالت آموزشی اولویت دولت در آموزش و پرورش است

وی تصریح کرد: در استان نیز تلاش می‌کنیم با برگزاری مستمر جلسات شورای آموزش و پرورش و بهره‌گیری از نظر نخبگان و متخصصان، اهداف دولت و وزارت آموزش و پرورش را محقق کنیم.

رحمانی خاطرنشان کرد: ارتقای کیفیت آموزشی نیازمند تحول در روش‌های تدریس، آموزش مستمر معلمان و رسیدگی به نیازها و مشکلات فرهنگیان است.

وی ضمن قدردانی از اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان و پرداخت‌های به‌موقع حقوق و حق‌التدریس‌ها افزود: این اقدامات دولت نشان‌دهنده توجه ویژه به آموزش و پرورش و رفع موانع موجود در این حوزه است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اهمیت بهره‌وری در نظام آموزشی گفت: بر اساس برنامه‌های توسعه، یک‌سوم از نرخ رشد اقتصادی باید از محل بهره‌وری تأمین شود و این هدف جز با ارتقای کیفیت آموزش محقق نمی‌شود.

وی تصریح کرد: افزایش سهم آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در دوره متوسطه به ۵۰ درصد اقدامی ارزشمند است که می‌تواند دانش‌آموزان و فارغ‌التحصیلان را برای بازار کار آماده کند.

رحمانی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان امروز، مدیران آینده کشور هستند و رسالت اصلی آموزش و پرورش این است که با فراهم کردن آموزش کیفی و عادلانه، زمینه تربیت نسلی توانمند برای آینده کشور را فراهم کند.

عدالت آموزشی اولویت دولت در آموزش و پرورش است

کد خبر 896074

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.