نمک دریا و نمک صورتی برای فشار خون مفید است؟

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باوری مبنی بر اینکه مصرف نمک دریا یا نمک صورتی می‌تواند جایگزین سالم‌تری برای نمک معمولی باشد و حتی به کنترل فشار خون کمک کند، اعلام کرد: تمام انواع نمک، از ترکیبات سدیم و کلرید تشکیل شده‌ است و سدیم موجود در نمک باعث افزایش فشار خون می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف نمک دریا و نمک صورتی برای کنترل فشار خون مناسب هستند؟، اعلام کرد:

«تمام نمک‌ها از مولکول‌های سدیم و کلرید تشکیل شده‌اند. سدیم می‌تواند فشار خون را افزایش دهد، زیرا مایعات اضافی را در بدن نگه می‌دارد.

محتوای سدیم نمک دریا و نمک خوراکی یکسان است. با این حال، اگر مقدار سدیمی که مصرف می‌کنید از حد توصیه شده فراتر رود، استفاده از نمک دریا به جای نمک معمولی فرقی نمی‌کند. نمک دریا عمدتاً ترکیباتی تصفیه نشده و دارای عناصر سرب، جیوه و آرسنیک هستند که زمینه ابتلاء به بیماری‌هایی همچون سرطان را فراهم می‌سازد.

همچنین نمک دریا تصفیه شده اگرچه عناصر سنگین خارج می‌کنند، اما حاوی ید (یک ماده مغذی ضروری که به حفظ سلامت تیروئید کمک می‌کند) نیستند. این درحالی است که منبع عمده دریافت ید از نمک است.

نرسیدن ید کافی به بدن با عوارض بی‌شماری همراه است، از جمله این عوارض می‌توان به گواتر، ناهنجاری‌های مادرزادی، افزایش موارد سقط و مرده‌زایی، هیپوتیروئیدی مادرزادی، کر و لالی مادرزادی و کاهش بهره هوشی اشاره کرد. لذا توصیه می‌شود، به هیچ عنوان از نمک دریا و یا نمک صورتی برای تأمین نمک روزانه استفاده نشود.»

کد خبر 894597

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.