لزوم تسریع برنامه‌های پروژه مهر تا پیش از سال تحصیلی جدید

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: یکی از مباحث مهم پروژه مهر که باید مورد توجه جدی قرار داشته باشد، زمان است؛ چرا که باید به سرعت آماده بازگشایی مدارس و استقبال از دانش‌آموزان برای سال تحصیلی جدید شویم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، محمدرضا نظریان با اشاره به اینکه پروژه مهر از برنامه‌های مهم آموزش و پرورش است که باید اولویت نخست تمام حوزه‌ها قرار گیرد، اظهار کرد: شعار پروژه مهر سال جاری "توسعه عدالت تربیتی برای ایران برای مدرسه" است که نشان دهنده دیدگاه توسعه عدالت تربیتی در تمام مدارس است.

وی رصد و پایش مستمر بر برنامه‌های پروژه مهر را حائز اهمیت دانست و افزود: یکی از مباحث مهم پروژه مهر که باید مورد توجه جدی قرار داشته باشد، زمان است؛ چرا که باید به سرعت آماده بازگشایی مدارس و استقبال از دانش‌آموزان برای سال تحصیلی جدید شویم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به اینکه نظارت‌ها در فرایند برنامه‌های پروژه مهر باید با دقت و حساسیت و همکاری تمام بخش‌ها اجرایی شود، گفت: کارگروه اطلاع‌رسانی و رسانه در میان کارگروه‌های هفت گانه پروژه مهر مهم تلقی می‌شود، چرا که اطلاع رسانی دقیق و نشاط‌آفرین سبب می‌شود که اولیا هیچ‌گونه نگرانی بابت بازگشایی مدارس نداشته باشند.

وی انسجام و هماهنگی اعضای کارگروه‌ها و رؤسا را برای پیشبرد اهداف مهم دانست و خاطرنشان کرد: انتظار داریم از اقدامات جزیره‌ای خودداری شود و با یکپارچگی و به هم پیوستگی برنامه‌های آموزشی تداوم یابد تا شاهد بازگشایی مطلوب و بدون دغدغه مدارس باشیم.

کد خبر 890077

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.